Tjing på er!

Vi har under veckan som varit tränat på fritt följ, fritt följ och lite fritt följ. Sen slog vi till på att träna kona och kona + apporter och det lär vi få hålla på med ett tag. Jisses, hur svårt kan det va´? Jättesvårt säger Gunde som verkligen inte förstod varför han skulle stå som ett fån vid en kon INNAN han fick rusa och hämta apporten. Dessutom låg apporten i mitten bäst till att hämta, sa han. Kära nån, här har vi lite att bita i flanen och jag.
 
Klättra på stenar känns som en bra grej. Det är sånt som man fattar, inga konstigheter för att få belöning utan man bara skuttar upp.
 
Idag har vi spårat och det gick för andra söndagen i rad så jäkla bra. Hipp hurra, efter 3,5 år så sniffar Gunde runt som den spårhund han var tänkt att bli. Riktigt varmt var det idag så slutet blev jobbigt men jag är verkligen så himla glad för att han spårar som han gör just nu.
 
Meya spårade ett hur långt spår som helst. Det var över fält in i skog, ut på fält och kära nån som hon spårar. Saga nosade också på så fint så. Hoppas de kommer med på tävling snart. Att vara reserv är inte kul när man VILL tävla.
 
Imorgon är det lydnad igen och fotboll. Det är lite körigt. Mitt husvagnsprojekt har fortgått denna helg ända till färgen tog slut (ärligt talat, jäkla tur det för har ont i muskler jag inte visste jag hade i nacke och axlar). Tror det blir bra i alla fall. Nu är jag inne på att måla även luckorna, ja i alla fall hyllorna. Vi får se. Har lite mycket planer och lite dåligt med tid.
 
Nu ska jag och grabbarna chilla lite innan det är dags för en ny vecka i kommunens tjänst.
 
Tjing på er!
 
 

Kommentarer
Postat av: cristinafp2

My novel number
sexy kareena wallpaper vedios sexy lingerie xk android gingerbread download group photo sharing
http://sex.games.market.pornpost.in/?stage.destiney
and games free online date apps free jogos gratis para celular android install play store for android android best calendar widget

2018-06-07 @ 23:24:44
URL: http://milf-galleries.sexblog.pw
Postat av: AnnaDialpH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...Binance registration

2018-09-02 @ 01:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0