Facebook tar över mitt bloggande...

Bara att erkänna, det blir mest facebook. Jag tycker fortfarande det är rysligt kul att läsa i andras bloggar men inser ju att alltfler bloggar allt mindre så är det bara.
 
Hur som helst vi gnetar på jyckarna och jag. Gaston har börjat jobba igen och nu gäller det att komma på lite nya grejer mest för min skull tror jag. De vi jobbar för tycker det räcker att Gaston gör lite sitt och ligg så är han superduktig. Jag blir ju helt rabiat om inte jag har övningar som vi kan göra. Har just fått tips om ett nytt upplägg som ska testas tadam. Återkommer!
 
 
Gunde har varit och tävlat i Augustikannan. Vi fick äran att vara med i Jönköpings bk:s lag. Kul tycker vi. Gunde skötte sig och jag är nöjd med att han höll ihop hela programmet. Han klarar ett helt lydnklass 1 program utan att få belöningar mer än "tävlingsbelöning". DET är jag SUPERglad för. Även denna "tävling" fick vi info om vad som kan förbättras. En sån liten skitdetalj som "sitt upp" från liggande. Alltså, hallå!!! Jag trodde vi kunde den men det kunde vi inte och tappade 6 poäng på platsen för den skitsakens skull. Linförigheten var samma som på den officiella tävlingen vi var på. Vxl pos och släpper. Ett litet roligt tillägg stod det och det var "Härlig attityd". Det lilla tillägget värmde kan jag säga. Det är ju liksom hela grejen känns det som.
 
Kanonfint läggande men "sitt upp" funkade inte här heller. Hur har jag kunnat missa det så totalt???
Inkallning 10, ställande 9 (krångel vid sitt ner... själva ställandet var fint står det), apportering 10, hopp 10 och helhet 9 med tillägget "härligt ekipage". Blir man glad eller blir man GLAD?
 
Vi skrapade ihop 177 poäng. Gunde Svahn ska träna sitt upp nu ett tag framöver. Modiga vi har anmält oss till appellen. Där är det ju lite annat som måste jobbas med kommande tre veckor. Gulp, inte nog med att få till spår på fält (Gunde som just lyckats fatta spår i skog), annat hopp och apportering än i ettan och sen det lilla projektet framförgående.
 
Även om han har svårt med sitt upp så kan Gunde i alla fall ligga ner i extremt märkliga ställningar
 
Önskar hans matte vore lika vig...
 
Hej på er!
 
 

Super Gunde slog till!

Goe  Gunde bestämde sig för att ok, det är du och jag matte. Jag var på plats 45 minuter innan tävlingen startade. Tanken var att Gunde skulle landa på alla fyra, få ordning på hjärncellerna och inse att vi var där tillsammans. Kl 09.00 var det lottning. Då skulle väl tvåan och trean starta. De körde ringarna parallellt. Så vi i ettan kom mest att köra ihop med elitfolket.
 
Hur som helst för vår del var det bra att vi fick ytterligare tid på oss att landa på samma planet. Vi hade dessutom startnummer 9 så vi hann landa riktigt bra.
 
Plats - 10
Tandvisning - 10
Linförighet - 7,5 Ur position i sväng, sitter snett, tränger
Läggande - 8 tränger i transporten, dk (har inte en susning om vad jag gjorde för dk.) Jag var superglad för att Gunde la ner armbågarna och han gjorde själva läggandet blixtsnabbt.
Inkallning - 10
Ställande - 10
Apportering - 9,5
Hopp över hinder - 8 islag
Helhet - 9
 
180,5 och klassvinst. Glad, nöjd, överlycklig och alldeles fantastisk stolt över min flanige grabb som kunde hålla ihop sig TILLSAMMANS med mig. Det pågick alltså elitlydnad i ringen bredvid så det var störning som hette duga.
 
Efter prisutdelning tog vi oss snabbt till träning för Mona. Hela gänget var samlat plus goa Sussie. Gunde var helt klart trött men vi fick med oss många härliga tips även denna gång, nu siktar vi mot tvåan. Vi ska köra en etta till inofficiellt då jag idag fick veta att vi är uttagna till Jönköpings bk:s Augustikannelag. Det är en lagtävling i lydnadsklass 1 och 2 mellan 4 klubbar. Jag är jätteglad för att vi få vara med och kämpa för klubben.
 
 
Nu är vi trötta... alla utom Gaston som undrar vad tusan det är som händer här i denna familjen. Det är ju HAN som ska åka iväg med sin matte inte den där Gunde.
 
 
 

RSS 2.0