Regn... riktigt surt när det är sista semesterveckan!

Kolla vilken fin regnbåge som visade sig igår kväll.
Jaha, får väl hitta på nåt att göra då...

Hemma igen!

Vi fick fem fantastiskt varma, soliga och slappa dagar på Öland innan regnet slog till. Å andra sidan gjorde det ju det med besked... Allt, precis allt var blött, blötare och blötast när vi packade i racerfart igår. Helt sjukt hur det kan regna och blåsa på samma gång.

Idag skulle vi spåra och träna lydnad var det tänkt. Spåret la vi ner och lydnaden får vi se hur det blir med det. Jag tränar gärna även om det regnar men det finns ju gränser...

Har kommit med på en spårtävling till, hipp hurra! Måtte vi bara få till våra upptag innan dess. Så imorgon får det regna bäst tusan det vill då ska jag jag ut och spåra punkt slut.

Här spanar Gaston ut över hundbadet och alla snygga brudar som badade där...Han hade ju lite att göra på campingen, spana in brudar, försöka pissa överallt fast hans matte är som en hök och talar om att det gör du INTE samt badat x antal gånger per dag.

En blir lite trötter framåt kvällen...


Nu ska jag lägga mig och kolla i min nya bok av Kenth Svartberg.

Hej hopp!

Husvagnen packad - nu drar vi till Öland!

Jajamen, varför frångå sina rutiner. Vi sticker strax iväg mot ett för tillfället regnigt och stormigt Öland. Känns ju fint - not. Men vad tusan, det hinner säkert blåsa iväg.

Hoppas ni har det bra!

Hoppsan vad tiden går fort när man slappar...

Nja, vi har inte slappat av totalt. I tisdags var vi på klubben och tränade lydnad. Kan ni fatta att Gaston gjorde ett fantastiskt framåtsändande. Det var bra fot, galopp rakt ut, gick ner i trav och fortsatte rakt och fint, kom fint på inkallning.
Här har vi slitit hela vintern med detta eländiga moment, vet inte hur många veckor som vi gick på vår upptrampade stig i snön och körde framåtsändandet. Åkte iväg på tävling i våras med tanken att "ja, framåtsändandet kommer i alla fall sitta för det har vi tränat hela jäkla vintern", funkade det? NEJ, NEJ och åter NEJ. Nu när vi inte gjort ett skit på fjorton dagar då funkar det - i alla fall i tisdags... Man kan alltså vila sig i form.

Idag har vi varit i Tenhultsskogarna och spårat. Gaston gick ut jättefint i upptaget men när han fick tag i spåret blev han helt osäker. Ställer sig och titta på mig och ser helt konstig ut. Vad tusan har JAG gjort nu för att lyckas med detta? Jag måste tänka om med upptaget så är det bara. Helene har lagt upp en plan. Hon är lite som Stickan i Jönssonligan. "Jag har en plan". Kanon tycker jag och ska nu följa den. Hon har liksom sagt detta innan men ibland är det tvärdrag i skallen och hej hopp försvinner goda ideér typ borta bara.

Resten av spåret gick bra i alla fall.Gaston är go och gla´ kexchockla´. Måste vara underbart att leva så totalt i nuet. Mindfulness på hög nivå, det är de duktiga på våra fyrbenta.

Hej svejs på er!

Hot, hot, hot!!!

Havet var är du?


Österlen - himla fint!

Vi tog husvagnen och drog till Österlen. Så himla fint! Mysiga små städer med små gränder, härligt kaninrikt böljande landskap och så havet så klart.
Gaston har haft semester och absolut inte ansträngt delen av hjärnan som har hand om träning. Med andra ord så har inte jag ansträngt mig heller.
Jag tänkte som så att jag tar tag i det när vi kommer hem - eller hur!!! Över 30 grader och jag kan säga att ansträngningen bestod i att släpa brassestolen från skuggplats till skuggplats. Phu!
Igårkväll så tog jag mig samman och joggade våra 5 km. Mmmm, gissa vem som var flugornas favorit - svettig är bara förnamnet. Men nu har jag bestämt mig för att följa mitt lilla schema och då blir det så punkt slut. Två gånger i veckan ska denna kropp jogga så är det bara.

Några bilder från flanens Österlendagar

Hej o hå vad livet är härligt!Att bada tillhör definitivt flanens höjdpunkter i livetVi hade ett och annat kulturellt inslag bl a här där Gaston sitter i håla där de tagit kalksten en gång i tiden.Svårt val för vissa, andra hade inga problem alls att väljaHärliga kaniner överallt - bara se, inte röra!


Titta noga så ser du en kanin i mitten av bilden, det var en av hundratals...


De flesta dök ner i sina hålor när vi kom... märkligt!Goe Gaston vilar i värmen


Nu ut i brassestolen!

Vi gör absolut minsta möjliga!!!

Jäpp, är det semester så är det! Fattar bara inte att inte vädergudarna fattat att JAG har semester. Det brukar liksom inte vara strålande sol och apvarmt!?!

Vi njuter av att göra ingenting. Försöker gå med hundarna tidigt och sent på dagarna sen blir det ju ett och annat dopp i sjön.

Lilla Sanny är hemma på visit!


Nu måste jag vila!


RSS 2.0