Gunde har fyllt 2 år, jag har börjat på en distanskurs och snart stor omorganisation på jobbet, det är mycket nu...

Gunde fyllde 2 år 8 november. Det är galet vad fort det har gått. Lille gubben som fortfarande inte är vuxen. Undrar om han någonsin blir det? Han är rysligt kul att hålla på med i alla fall. Bara jag lyckas komma på HUR jag ska göra för att han ska göra som jag har tänkt så går det riktigt bra. Inte alltid så lätt bara...
 
Just nu ligger vi i med träning av rutan, apportering, hopp - apport (fatta det, två saker samtidigt...) spår och uppletande. Vi har även fokus på platsträningen. Tja, sen sticker vi emellan med lite av varje som fot, framförgående, sättande, läggande, ställande, sitt i grupp och kryp. Herre jösses, jag fattar bara inte hur vi ska hinna få in allt.
 
Gaston knegar på. Sköter sina tassar och även han tränas i lite av varje. Han måste dessutom få in i huvudet att vissa regler gäller även om man är på jobbet. Det är inte smidigt, när de vi träffar tycker han ska få en godis bara han sitter och är söt. Gaston tycker det fungerar alldeles utmärkt. Passar honom perfekt. Det regnar ner godis utan att han behöver anstränga sig ett skit. Hans matte är inte alls av samma uppfattning. Man kan säga att vi har en konflikt här... Tyvärr vinner nog den svarte med sina bruna ögon. Jag har ju både honom OCH alla som vi går hos att kämpa mot. Det är fasen synd om mig.
 
Jag har precis påbörjat en distanskurs som heter Personcentrerad vård vid demenssjukdom. Den verkar superintressant men jag tänkte nog inte riktigt klart där när jag anmälde mig. Jag har ju liksom lite annat att göra OCKSÅ! Blogga t ex. Vi har en stor omorganisation på gång på jobbet då kommunen tar över ansvaret för hemsjukvården. Våra befintliga rehabteam splittras vilket innebär att mitt goa jobbargäng kommer skingras i två grupper. Vi får nya jobbarkompisar (det ska bli kul) som kommer från primärvården och det är mycket nu. Det är både sorgligt, kul, spännande och läbbigt. Man vet ju som bekant vad man har men aldrig vad man kommer få. Jag är i alla fall superglad över att projektet vårdhund nu är permanentat. Ska bli kul att se hur vi går vidare med det.
 
Nu ska jag ta tag i mitt pluggande eller om jag ska jag städa klart eller laga mat eller hänga tvätten kanske eller näe jag går ut och tränar hundarna eller soffan, jag tar soffan med den där nya boken jag lånade på bibblan (har inte ett skit med pågående kurs att göra utan handlar om helt andra grejer, hur tänkte jag där?). Jag blir galen! Jag kommer dimpa ner i en hög kanske på en köksstol och ta en kopp kaffe helt enkelt. Ja, det gör jag.
 
Här är mina fina grabbar, att de orkar med mig?
 
Ha en bra dag"

RSS 2.0