Jippi! Eliten here we come!

Vaknade och jag lovar snön åkte runt i horisentalläge. Jädrar vad det stormade i Skärstad denna morgon. Jag hann skicka mess till både Martin och Emma om jag verkligen skulle åka. Emmas svar - informationsinhämtning punkt. Tur jag lyssnade och åkte iväg i stormen. Det lugnade ner sig med både snö och regn. Kvar var blåsten men inte alls lika hysterisk som i morse men visst blåste det.
 
Jag var i god tid, gick en sväng och sen körde jag lite av varje innan lottningen. Vi drog nummer 9/10. Jaha, väntan kändes oändlig. Underbara, fina dagmatte och husse var på plats vilket var tur. Jag hade ju givetvis inte en tanke på att ha med pengar till fika. Blev sponsrad av dem, tack gode värld. Emma kom också upp och stöttade i den långa väntan. Attans vad det är svårt innan man kommer på hur man ska göra innan det är dags att äntra planen. Ska Gunde vara i bilen? Gå en sväng till? Köras igenom i de olika lydnadsmoment? Ligga ute och tagga på?
 
Dagens upplägg blev att Gunde kom ut tre hundar innan det var vår tur. Vi gick en sväng, körde lite av varje mest fritt följ med olika belöningar sen fick han ligga på "lägg dig" till det var dags.
 
Jisses, vad då snygg transport in... Min målbild av det är att Gunde går snyggt vid sidan med viftande svans och lyckligt tittar upp mot mitt ansikte. Så var det INTE!!! My god, vi kom infarande som två löv som virvlade runt i blåsten. Vi lyckades på något sätt få ihop oss till det var dags att starta. Sen var vi i samma bubbla jag och Gunde.
Jag vågade knappt belöna med tävlingsbelöningen ens. Han var liksom snudd som en atombomb men han höll ihop sig och jag med. Jag fumlade bara bort mig vid ett tillfälle. Rätt ok för att vara mig.
 
Sitt i grupp 10
Plats 10
 
Fritt följ 8, 5
Dk kroppen, kroppen ej i färdriktningen vid sidoförflyttning. (Opps, detta får jag jobba på)
 
Sättande 9,5
Något tveksamt.
 
Inkallning med ställande 10
 
Rutan 9
Hopp på föraren
 
Apport/hopp 8,5
Tempo, dk med kroppen (shit jag trodde han skulle gå bredvid och vågade inte chansa utan smög lite, trodde jag he, he, he).
 
Metall 7,5
Tempo, segt sättande (hm, måste lura vidare på det där för själva gripandet var ok)
 
Vittring 9
Flyttar pinnar (han kanske var lite vild när han kom fram men han sorterar skitfint och höll fint)
 
Fjärr 10
FATTA KÄNSLAN!!!!
 
Helhet 10
Se inte så j-a sur ut, det går ju bra! (Ha, ha, ha kul kommentar, jag var inte ett skit sur bara grymt koncentrerad, kanske var tur med tanke på att han snudd exploderade när jag sa värsta tysta "vad duktig du är").
 
295 härliga poäng och vi är i elit! (Bilden tagen av goa Emma, tack!)
 
Fatta vilken jäkla energi jag fick nu då. Här ska hejas på HV (som möter Skellefteå). Imorgon är det spår och sen blir det att klura vidare på elitlydnadsmomenten. Tji hu!
 
Nu ska jag frångå mitt duktiga jag och äta Ia´s tårta som hon bakat för att vi ska fira uppflyttningen! Me like!
 
JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD I  MIN GALNE SVARTE KOMPIS!
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia

GRATTIS!! Så jäklars bra ni är. Detta är ni så väl värda. Kram

2014-03-15 @ 17:28:06
Postat av: HelenaF

STORT GRATTIS! Ni är fantastiskt duktiga!

2014-03-15 @ 17:54:53
Postat av: Ulrika

Stort G R A T T I S det såg kanoners ut!!!

2014-03-15 @ 18:22:37
Postat av: Sofie och grabbarna

Ett stort jäkla megagrattis här också!! Alltså 10 på fjärren!! Wow!!! Och helheten!!! Så underbart!

2014-03-15 @ 20:06:02
Postat av: Anneli

GRATTIS! Ni är bäst! Vilka betyg! Ät tårta, ta en bit till och sträck på varenda centimeter du har. Idag är du två meter lång! :D
(Får gåshud av din text, tävlingsnerven vaknar liksom...)

KRAMAR!

2014-03-15 @ 20:30:04
Postat av: Linda & Lovis

Åh, vad kul! Äntligen satt allt på samma tävling. Strålande poäng! Vad stolta vi blir över brorsan! Bra jobbat Ing-Marie! Höga grattis-rop från syrran Lovis med matte!

2014-03-15 @ 21:11:39
Postat av: Helena

WOW! Stort grattis till ER! så jäkla häftig slutkommentar av domaren ;) ha ha!! blir nästan lite sugen att träna lite så vi kan hålla er sällskap i eliten (men bara nästan... :)) Lycka till framöver! Kram

2014-03-15 @ 22:36:58
URL: http://www.helenashundliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0