Halte Gunde

I fredags var vi och röntgade tassen och det visade ingenting. Men ont gör det säger Gunde och haltar vidare. Han äter smärtstillande så han haltar mindre än innan men vad tusan är det? Det är en tå som han reagerar på men inget hysteriskt utan han rycker till lite bara.
 
Koppelpromenader är det som gäller. Synd att inte Gunde fattar det bara. Han får gå såna promenader och det är pisstråkigt tycker han och så tar han igen det i trädgården. Ni vet, han ligger helt avslappnat och jag med, speciellt nu när det varit sånt kalasväder, då kan han få värsta retrieverrycket och börja springa som en tok. Innan jag stapplat upp och fått stopp på honom så har han hunnit rusa runt flera varv med sina onda tass... Inte så bra, jag vet.
 
Jag tänkte åka upp till klubben imorgon och köra lite plats, sitt i grupp och lite fritt följ grejer. Zätat kan jag ju roa mig med. Undrar bara vad Gunde tycker om den mer stillsamma träningen? Hoppas bara han blir frisk fort nu. Vi har ju Siv Svendsen kursen snart och då vill jag ju att han ska kunna härja på som vanligt.
 
Gaston däremot mår alldeles utmärkt när han får gå själv på promenaderna. Han leker med pinnar och håller på.
 
Här vilar han Gasse med Mamma Mu vid sin sida

Jaha, nähä får väl packa inför morgondagen då.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0