Argdag som slutade himla bra!

Jäpp, idag var en sån där dag när jag vaknade och var arg redan innan jag slagit upp mina gröna. Varför då? Inte en aning, kanske hade jag drömt något. Obehaglig känsla i alla fall att liksom vara irriterad över ingenting. Hur som helst så gick dagen och när jag till sist avslutade dagens jobb med ett besök med Gaston så kände jag mig riktigt okej.
 
Åkte och hämtade Gunde som var glad som en speleman. Han hade tränat rapport med dagmatte och daghusse. De är för härliga de där två. Fatta vilken tur vi har som har dom! Jag tog Gunde och åkte direkt och körde lite lydnad. Vi var och tränade på klubben igår. Då fick jag minsann höra att jag överdrivet katastrofalt med att Gundes fria följ var så himla kasst. Ja men... hjälpte inte att försöka slingra sig ur men faktum var att Gunde gick bättre igår än vad han gjort på ett tag. Kanske har detaljträningen gjort lite nytta, inte vet jag men det är i alla fall så att fria följet är något som jag kan slipa vidare på länge, länge... För övrigt skötte han sig helt ok. Det är de där omtagen på apporterna vid min sida som jag måste få bort. När tusan kom de farandes. Känns som det blivit mer liksom. Ja, ja bara att ta tag i det.
Så som sagt idag körde jag fritt följ och massor av olika apporteringsövningar. Det var Dittes gripa träning, det var belöna fart in och det var att få honom i fantomfart in vid sidan för när han kommer som ett jihu så har hans hjärna inte tid att koppla på jolma-runt-med-apporten-nervkopplingen.
 
Ja, det känns som vi har lite att greja med fram till tävlingen...
 
Hej hopp!
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Greja på.. blir säkert kanon 👍

Trevlig helg på er!

2014-03-07 @ 21:56:04
URL: http://izti.hundpoolen.se
Postat av: Fia

Det jag såg i måndags såg riktigt fint ut. Så ut på lördag å ha roligt, det kommer att gå bra. Kram

2014-03-11 @ 22:28:29
Postat av: Jeanette och Lady

Ditte verkar vara en toppentränare. Och ni är så flitiga och duktiga på att göra som hon säger så tävlingen kommer gå finfint . Undrar bara var du ska tävla och om det är lydnad eller bruks? Har missat det här på bloggen.
Lycka till !!!

2014-03-13 @ 08:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0