Semester over and out...

Vi har haft en skitskön vecka i Sälen. Superhärliga backar och inte mycket folk. Perfekt! Vi har åkt ca 4 timmar per dag och sen har hundarna fått sitt ca 3 timmar om dagen. Inte konstigt att man slocknar som en julgris på sofflocket framåt kvällskvisten. Det var massor med snö där uppe till skillnad mot här.
 
Gunde i en snödriva
Gaston i samma snödriva

Själv hamnade jag bara i en snödriva på hela veckan och där var det snudd plant. Trött man blir, jag klarade både kolsvarta Hanget och Stjärnfallet och så när vi ska in och fika dimper jag som en dunderklump på plan mark. Tja, så kan det gå, synd att jag är lika vig som ett kylskåp när jag skulle ta mig upp med skidor och allt. Jo förresten, vi hamnade faktiskt i en snödriva vid ett tillfälle till. Det var lite läbbigt. Ni som känner till Tandådalen vet kanske vilken solliften är? Den T-liften tar man i alla fall för att komma till backen Stjärnfallet. När vi var på väg upp och det är ganska så brant så gick snöret till liften av. Det bara small till sen låg vi där både jag och Anders. Jisses, vi kunde fördärvat oss helt men helt otroligt nog så hamnade vi bara varsin driva. Tänk om vi hade haft folk efter oss i liften och drösat ner på dom. Hjälp, så det hade kunnat sluta.
 
Hundarna har haft det skönt med. Gunde har snudd på drivit mig till komplett vansinne genom att vara helt uppskruvad. Troligen var det väl löptikar eller hade varit. Helt jäkla crazy och jag orkar fanimej inte med honom. Faktum är att jag börjar bli orolig för hans lilla hjärta med när han ständigt går på denna höga stressnivå. Kan ju knappast gynna ett hjärta med extra hål i? Tankar på kastrering har cirkulerat i min hjärna innan och det är inte utan att jag verkligen får tänka till om detta. Egentligen har jag redan tänkt klart. Måste bara kolla med veterinären om jag tänker rätt.
 
Idag gick vi en sväng i "vår" skog och då hade delar av den helt enkelt försvunnit. Nån hade kapat träd för det vilda. Fasen, alla våra fina svampmarker bara försvinner en efter en.
 
Kolla här!

Vi hittade den skyldige...
Jäkla monstermaskin...
 
Nu ska jag övertyga mig själv om att jag haft en veckas semester och faktiskt kommer vakna pigg och alert imorgondag. Kasta mig upp ur sängen och med ett brett leende sätta på morgonkaffet och bläddra i tidningen och allt detta kl 05.30. Hur troligt är detta då?
 
See you!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Tack ☺️

Åh har ni varit på semester... Härligt!!
Hoppas att du vaknar pigg o utvilad till en ny arbetsvecka nu då 😃

2014-01-26 @ 21:37:39
Postat av: Anneli

Är det inte lite sent att kastrera nu för att få bort löptiksintresset...?

2014-01-27 @ 15:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0