Men kära nån vad det blev kallt på en gång då!

Vi kom just in efter en promenix 1,5 h i snön. Det var superskönt uppe i skogen men när vi kom hemåt och ut på det öppna höll jag på att dö. Det blåste jädrar i min låda och med -7 grader så känns det i kinderna. Fatta hur de i USA klarade -30 med blåst. Klart de frös häcken av sig. Brrr.
 
Vi var och spårade idag på morgonen i värsta snöfallet. Alla hundarna spårade bra, det var Gunde som hade lite problem i en vinkel där han började ringa åt fel håll så klart. Han plockade pinnar och vindande in klädnypor, så jobbar han... Han får inte gå framåt om inte nosen är nere och idag var det väldigt svårt att få ner den. Till slut så vann hon striden, bitchen i familjen. När jag kom hem efter spårningen hamnade jag i soffan och där låg jag helt utslagen i 1,5 timme. Så jäkla skönt. Hörde på tv:n hur de slet med skidskyttet och jag somnade om så gott, så gott. Vi var på Grännarevyn igår och det blev lite sent innan jag var i säng så ja, det fick bli soffhäng helt enkelt.
 
Hur söt får man va? Gunde sötnöt! Ser ut som någon dragit värsta skämtet.
 
Gasse i sin favvosäck. Det finns oändligt många olika varianter på HUR man kan ligga i den, ask him!

Jaha, så var det söndagkväll igen. Måste packa iordning lite till imorgon. Det ser ut som jag jobbar extra på  någon flyttfirma när jag ger mig iväg på morgnarna. Just nu har jag två kassar i bilen som är Gastons vårdhundsgrejer plus att jag ska ha med mig grejer till lydnadsträning imorgonkväll. Sen har jag alltid spårgrejerna i en stor låda i baksätet med mig. Borde kanske ha en större bil... Husbil kanske?
 
My hon har det bra hon i värmen. Surfar och solar. Jag är lite avis faktiskt, på rätt mycket när jag tänker efter. Inte så att jag missunnar men det hade varit häftigt att uppleva det.
 
Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Underbart kort!!!!! :-)

2014-01-13 @ 20:03:06
URL: http://izti.hundpoolen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0