Idag var han duktig - Gaston!

Den här killen kördes igenom brukselitens lydnad idag och jag tycker han var så tapper. Vissa moment glänste han till och med i. Typ skallet som vi alltid kämpat med skallade han idag som han vore av värsta bruksrasen. Fria följet var helt ok och ja, det mesta var faktiskt klart godkänt. Vi blev körda av framtidens tävlingsledare (detta var en del av deras examination). De skötte sig strålande alla fyra så jag tror att de blev godkända på dagens bedrifter. Gött!
 
Goe, fina Gaston!
 
Vi gick upp kl 07.00 och traskade iväg på morgonpromenad. Sedan raskt iväg till skogen och träffa spårkompisarna. Alla spårade skitbra utan en - Gunde. Nu är jag farligt nära bristningsgränsen med den killen när det gäller spår. Grrr.
 
När vi spårat klart var det bara att fräsa iväg till klubben för att bli körda i brukslydnaden med Gaston. När detta var klart så träffade vi på en fantastiskt söt liten krabat vid namn Goza. Shit, jag blev helt kär och Gaston blev kär och Gunde blev kär. Snudd att det blev kidnappning av den lilla hönan. Kolla här:
 
 
När vi till slut kunde slita oss så gick vi för att träna lite lydnad med Gunde. Han var riktigt på hugget och gjorde två riktigt fina rutor (och en usel). Vittringen - nu har vi enligt mattegeniet i familjen (näe, inte jag) 93% rätt. Känns ok! Två gånger har han tagit fel och då vet jag vad det beror på. Fortsätter träna på detta inför nästa helg då vi ska till Värnamo och testa trean igen.
 
Nu får vi vässa klorna för den här veckan som kommer blir inte att leka med. En intensiv jobbvecka med diverse olika uppdrag hit och dit. Kul men jobbigt.
 
Imorgon är det i alla fall en alldeles vanlig måndag.
 
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

ÅHHH Vilket fint kort du tog på min lilla godishöna :-)

Då vet jag vad jag ska vända mig om jag behöver "barnvakt" ;-) :-)

2013-09-29 @ 20:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0