Semester

Åh vad jag njuter. Det är så hiskeligt skönt att bara vara. Vi har varit en vecka på Öland. I år slapp vi regnet nästan hela veckan. Otroligt! Trodde inte det kunde hända oss.
Vi passade på att gå på fotboll i Kalmar. Tack vare att Straight flush-Carina räddade oss kunde även jag hänga med på EM-fotboll Norge-Italien. Hon tog hand om grabbarna medan vi hejade på Norge. Det var grymt varmt. Vi hamnade på läktaren med stekande sol. Ärligt talat, jag trodde vi skulle rinna bort. Fläktade hysteriskt med allt som gick för att få lite luft. ALLA var genomsvettiga vilket var en fördel för man kunde inte utröna vems svettlukt som var vems. Matchen och stämningen var superhäftig. Att Norge dessutom vann gjorde ju inte saken sämre. Synd att de inte gjorde repris i finalen. Hundarna var härligt trötta när vi hämtade dom. Tro jag det, lämnade med andra jyckar och jag kan tänka mig vad Gunde hade haft att stå i. Gaston funderade nog mer på vad i helsicke det var som hände - varför är jag här?
 
Vår gamla, fina husvagn stod pall även i år. Det som var konstigt var att campingen inte var ens på gränsen full. Så lite folk har det inte varit på flera år och då hade vi ändå kanonväder. Skönt i och för sig eftersom Gunde bestämde sig för att ALLA tikar på campingen var potentiella dater till honom. Jobbigt för honom och för mig...
 
De svarte uppskattade livet på Öland. Det där med att bada är ju Gundes absoluta favoritgren. Shit, han är inte klok. Dyker och far runt åt alla håll, upp, ner, över och under. Gaston framstår som en farbror när han lugnt glider ut och tar sig ett stilla dopp och är nöjd med det.
 
Gaston vilar
 
 
Vaddå vila? Jag vill göra nåt, typ bada!
 
Det har varit ruskigt varmt för oss alla men vi har tränat pyttelite lydnad i alla fall. Det är ju bra om det funkar när det är varmt också men oj, oj, oj vad tagen han blir Gunde i värmen. Han hässjar och flåsar hur länge som helst efter lite ansträngning. Lille gubben men go och gla´det är han. En rolig grej vi har märkt nu med Gunde är när vi kommer till en öppen gräsyta då kommer han farandes och ser ut som "kom igen då, vi kör nåt". Kul! Han gillar verkligen det där med lydnad och tur är ju det. Att vi är två menar jag. Hade varit jobbigt om han inte velat vara med. Lite surt att gå omkring där och träna lydnad för sig själv...
 
Vi har nu augustikannan framför oss den 17 augusti och sedan är det tänkt att vi startar en lydnadsklass 3 i september. Det är målet i alla fall. Någon start i lägre blir det inte förrän till våren.
 
Gaston han tränar rally. Jisses vad kul det är med byta från vänster till höger sida. Vi som hade såna problem. Nu är nästa lilla grej. Byta från höger till vänster utan att ta vägen framför matte.
 
Shit, skulle lagt fram en bok om rallylydnad...

Idag har det varit en riktigt tråkig regndag. Då kunde jag ju gjort massor av tråkiga saker men det har jag inte. Jag har bara gjort ingenting plus tränat och promenixat med hundarna.
 
Hej på er från en semesterlat individ
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ja njuuut.. semestern går alldeles för fort :-(

2013-07-30 @ 20:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0