Ännu en dag - ett liv...

Idag har vi varit och spårat på parkeringsplatserna vid Konserthuset. Det var svårt sa grabbarna. På något snirkligt vis kom vi dock runt våra spår både jag med mina grabbar och Emma med sin Saga. Kul att testa lite annat än skog. Gunde var mest fundersam över VAR i helsicke skogen var om man säger så. Det var likadan reaktion från Gunde när vi trampade upp en uppletanderuta på en parkeringsplats. Vad vill du? sa han och tittade mig djupt in i ögonen. När han väl fattade galoppen så fräste han runt och plockade in grejerna. Han är så himla charmigt go den hunden. Tur för han för han ligger liksom inte plus i vardagslydnaden om man säger så. Han behöver samla pluspoäng...
 
Här far Söta Saga runt i uppletanderutan och plockade grejer som den flatte hon är.
 
Vi testade även av Gundes vittringsapportering först med att jag lade ut precis som hemma. Sen provade jag också att Emma fick lägga ut vilket är en helt ny grej för Gunde. Han markerade rätt pinne varje gång. Vid tredje försöket plockade han upp rätt pinne, så han gjorde ju inget fel om man säger så, men jag vill inte att han ska börja plocka pinnarna än. Jag vill ha ett tvärsäkert val av pinne, att Gunde alltså bara frysmarkerar den, själva- plocka-upp-delen ska jag ta lite senare när jag testat av lite olika miljöer och aktivitetsnivå på grabben.
 
Han fick även testa rutan på ny mark och tack och lov för att jag har Emma som tänker längre än vad min näsa räcker. Hon föreslog att "bort med boll över huvudgrejen" och kör bara på musmatta i rutan. Gunde stannar upp innan rutan och väntar på bollen. Kommer den ingen boll tassar han försiktigt in i rutan och vänder sig om och tittar på mig som om att "var tusan har du bollen kärring?".
 
Vi körde lite med Saga också och shit pommes frite vilket fint framförgående de gick! Blev helt impad!
 
Gaston fick vila från lydnaden han. Han har jobbat mycket i veckan som gått och ska jobba veckan som kommer. Han var så himla duktig i fredags när han fick smyga upp i sängen hos en vårdtagare som verkligen ville att han skulle ligga där. Jag har fram till i fredags lyckats undvika detta för jag är rädd att han ska vara lite för bufflig men ack vad jag bedrog mig. Han smög upp så fint och la sig till rätta. Sen nästan somnade han.
Min fine kille!
 
Ny vecka med massor att göra!
 
See you!

Kommentarer
Postat av: Jeanette,Lady och Smokey

Kul med spår och upplet på spännande ställen. Får inspiration när jag läser :) Här har vi mest slirat omkring i snöslask . Längtar till barmark nu . Hej hopp ha det gott

2013-02-18 @ 22:23:27
URL: http://www.smokey.hundpoolen.net
Postat av: Ulrika

Njae.. vet inte om jag bidrog med så mycket. Tycker att Gunde var jätteduktig, det kommer att gå kalas i 3-an :-)

2013-02-19 @ 14:03:34
URL: http://viljaizactizzla.hundpoolen.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0