Tänk att man kan bli så glad över en urinvägsinfektion!

Total lycka när veterinären berättade att de inte hittat något på röntgenbilderna. Däremot hade de väl lyckats hitta några bakterier (som tydligen inte visade sig i måndags då). Pencillin och förhoppningsvis blir han sig själv igen. Jag HATAR denna oro. Jag är totalt hopplös och pessimistisk när det gäller både mig själv och ännu mer med hundarna och sjukdomar. Kan bero på att några av mina vänners flattar tyvärr fått tassa vidare pga cancerskiten och då hamnar ju tankarna lätt där.
 
Nu är var det inte så och jag är superglad!
 
Så trots skitväder igår åkte vi till Nässjö bk och tränade. Skitkul! Det var visst städdag där och det var duktiga klubbmänniskor som städade, räfsade och grejade runt i märkliga regnställ. Trots diverse märkliga störningar så skötte sig flattarna ypperligt. Så nyttigt att vara på ny plats och med nya härliga störningar. T ex gigantiska jättekonor som stod som grupp. Vid sidan av dem stod Gundes ruta. Men kära nån sa Gunde och tog sats mot en jättekona men på sin väg fram fick han syn på sina små konor och skuttade in i sin ruta. Jippi! Rätt som det var så hade de duktiga städat klart och skulle göra plats med skott. Perfekt sa Emma och bestämde att Gunde skulle träna haka ner. Han tar upp huvudet på första skottet men så kommer han på sig och pang rätt ner i backen med hakan och sen låg han där. Sötnöt!
 
Saga gjorde sin matte stolt. Hon smällde i backen vid ett läggande under fot så jäkla snyggt. Hon har haft lite bekymmer med det där men oj, det har Emma fixat till galant. Saga skötte sina tassar väl även vid hopp över hinder och framförgående. Känns fint inför vad som komma skall.
 
I helgen blir det spår och sen nästa vecka har vi kuliga grejer att se fram mot som t ex kurs hos Ditte.
 
Tack alla som tänkt på min Gaston. Sånt värmer!
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Sköööönt!!

2013-04-26 @ 18:29:52
Postat av: Anki o labbarna

Härligt! Jag hade också jublat!

2013-04-27 @ 19:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0