Yes, the bottom was nådd och nu har det vänt eller?

Ärligt talat min morgon var verkligen ingen hit heller. Ångade iväg som en tok till ett äldreboende för att prova ut en lyftsele. Sen som tusan fräste jag in på boendet och efter att ha andats några djupa så gick jag in med min lyftsele. Var det rätt jag hade fått med mig??? Naturligtvis inte. Jag lyckades dock snoka upp en som passade och det var där någonstans jag började min väg uppåt.

Fikat på jobbet gick fint (förutom att jag glömt mackan hemma), förmiddagen flöt på utan några större incidenser (bara Gaston som valde att sprida ut innehållet från min papperskorg över hela kontoret (tur det är litet) såg ut som någon firat, konfetti liksom överallt. Nåja, lunchen och promenaden med vårdhunds-Gaston avlöpte väl och sen avslutade vi dagen med ett gäng som skulle ha Gaston att göra ditten och datten.
Gaston fick vaxproppar i båda öronen alternativt "jag-skiter-i-vad-du-säger-för-jag-tänker-inte-komma-bara-för-du-säger-att-jag-ska-det". Tur mitt magiska trick alltid fungerar, detta trick är väl känt av alla som har och lever med en retriever, kör ner handen i fickan och alla eventuella vaxproppar flyger tamme tusan ur öronen snabbare än blixten. Jag-skiter-i-dig-grejen försvinner lika snabbt den. Jösses, ibland borde JAG ha bragdmedalj.

Efter jobbet mot skogen - efter att Gunde gått ett rent katastrofalt dåligt spår igår så gick det betydligt bättre idag. Jag har dels fått tips av Ulrika (tack) och sen diskuterade jag och Emma på jobbet idag (det är bra när man fikar tillsammans, kanske våra jobbarkompisar inte uppskattar våra samtalsämnen lika mycket men det är smällar de får ta). Idag fick han gå ett spår med godis, som låg kortare tid och med Ulrikas tips i vinklarna så kändes det rätt ok. Får helt enkelt köra lite enklare spår ett tag så vi hamnar i fas igen Gunde och jag.
Han har förresten haft en toppendag hos dagmatte/husse idag igen. Han är så go och gla´när jag lämnar honom så det känns som det är jag som lånar deras hund när jag hämtar honom på eftermiddagen. Härligt!

Nu när jag är på uppåtgående så tänker jag falla ner i soffläge.

Morsning korsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0