Tiden kommer lösa hela grejen...

Tiden kommer lösa hela grejen har jag har mina spårkompisar kommit fram till när det gäller Gunde och hans spårande. Idag låg det typ 40-45 minuter och Martin hade spaningsuppdraget att hålla koll på Gunde och mig när vi traskade fram i spårskogen.
Gundes problem är vinklar, orutin leder till gigantiska ringningar. Han går med låg nos och grejen är att han gör det typ 5-10 meter efter det att spåret är slut, då går han upp och börjar ringa. Grejen är då att han lika gärna ringar bort från mig som åt mig. Fattar ni. När han ringar bort så blir det väldigt långt bort från spåret...
Han får reda ut sina vinklar själv och det gör han på sitt lilla (stora) vis. Han fick med sig sina pinnar in och vi bestämde helt enkelt att jag gör något/några spår i veckan så han får lite rutin på det. Nya härliga tag!

Pinnar är jag en jäkel på i alla fall/Gunde


Gaston hade klara problem när spåret gick på en alldeles nygrusad (med jättestenar) väg. Han bestämde sig för att det måste gå på sidan om vägen och for hit och dit över vägen för att hitta och till slut gick minsann fotstegen in i skogen igen (precis som han visste - eller hur?). Han fick med sig sina pinnar och var mycket nöjd med sig själv.

Uppletandet - shit pommesfrite! Idag hände det - Gunde tog tre grejer på tre slag och med mikroskopiskt tugg på ett föremål. Tadam! Gaston plockade tre grejer han med men det var lite mer än mikroskopiskt tugg på den ena grejen. Inte bra, inte bra.

De andra jyckarna skötte sina tassar och tog sig runt sina spår. Tror att alla var nöjda med sina uppletandet. Summa summarum - bra spår- och uppletandedag.

Våra före detta fina svampmarker...


Fetsuck!


Anders har slitit hårt i helgen, bra jobbat (han ser rätt nöjd ut tycker jag)!


Fina Mumlan!




Lite trötta efter några timmar i skogen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0