Fikat på Bulldog

Idag efter jobbet for jag och Gaston till Jönköpings enda hundfik. Det första vi får läsa är att de stänger den 30 mars. Vad tusan!?! Det har ju knappt öppnat, typ funnits kanske ett år. Så jäkla synd för det är verkligen skitmysigt där och mycket gott fikabröd och hur häftigt är det inte att sitta och fika med hunden bredvid sig. Varje hund fick en egen vattenskål serverad plus godis. Detta fik drivs av kommunen och ibland blir jag lite fundersam på hur de som håller i pengarna tänker? Nej, det kanske inte går ihop sig efter bara ett år men hur mycket reklam och hur mycket har man jobbat för att få dit kunder??? Bara undrar... Jäkla synd är det i alla fall.

I måndags var Gaston och jag på klubben och tränade lydnad. Det gick rätt ok, han har tyvärr glömt innebörden av ordet ligg i samband med inkallning. Detta årligen återkommande hörselfel gör mig galen. Hur många gånger i den hundens liv har jag ropat hit på 75 meters håll och sedan bett honom sätta sig ner? Nada gånger. Varför är då denna hund så jäkla envis med att sätta sig snyggt, snabbt och prydlig VARJE gång jag säger ligg? Han är en märklig figur.

I tisdags var det dags för Gunde på kursen och han skötte sina tassar väl. Vi har grejat lite med våra vänstersvängar och det gick bättre nu i alla fall. Han kunde däremot inte komma in och sätta sig snyggt och prydligt när det gällde inkallning. Har dom gaddat ihop sig dom där två. Nu jäklas vi med henne med inkallningen va? Ja, det gör vi! Skitkul ju. JAG däremot är inte alls road av detta men får väl kämpa på as usual.

Igår blev det inte mycket till träning, bara lite i skogen.

Idag har det absolut inte blivit något eftersom jag och Gasse varit och fikat i trevligt sällskap. Gaston har jobbat dubbla pass idag. Det på förmiddagen gillade han skarpt. En person skulle träna balans och då fick personen försöka pricka en basketkorg med boll och tennisrack. Skitkul sa Gaston som fick hämta bollar på löpande band. En annan person blev sugen och ville också träna balans med Gaston så shit vad han hämtade bollar. Jag blir så glad när Gaston lämnar tillbaka bollen till personen utan krusiduller.

Nu ska jag strax sätta mig i bilen för att hämta My som tränar i tipshallen till kl 21.30 duschad och klar kl 21.50. Bussarna som förr passerade utanför och ändrat sin rutt och drar nu motorvägen förbi. Alltså är det bara att bita i det sura äpplet och betala sina bensinräkningar för att ungen ska komma hem i nåt så när vetig tid. Så där kul att HV spelar hemma ikväll med. Smidigt att hitta någonstans att stå med bilen. Fast all publik har väl brutit ihop och åkt hem antar jag så jädrans illa som det går för dom.

HV kom igen nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0