Snö, snö och ännu mer snö!

Det har snöat varenda dag sen vi kom hit. Det är verkligen skitfint. Man tittar liksom rakt ut i ett julkort med träd som dignar av snö.

Vi turas om att åka slalom i denna stuga. Hundarna måste ju få sitt med. Idag har jag susat runt i tre timmar eller nåt och herre min je vad det blåste och snöade på toppen. Dock fina backar men så klart fick jag ett sånt där modighetsanfall idag med och for ut nedför Worldcup-backen. Jag var inte ens 1,50 cm hög när jag gled omkring i den idag. Gulp, isig i början och sen var det fullt med snövallar liksom. Phu. Synd att kalla det jag gjorde för slalom, snarare så-här-kan-man-också-ta-sig-ner och göra ännu mer snövallar...

Hundarna njuter. Många härliga långa promenader i snö. Gaston älskar att rulla sig i snö och här finns det så det räcker och blir över. Gunde tycker mest att allt är kul. Äta isbitar till exempel. Han knaprar på, så isen skvätter ur munnen på honom. Vad är det för fel på honom? Det isar ju i mina tänder bara vid tanken.

Vi vilar oss i form när det gäller träningen. På tisdag är det kurs igen och rätt som det är tar jag tag i träneriet igen. Inte just nu i alla fall, för nu ska jag efter tre timmar i backen och en timmes hundpromenad inta ryggläge och snarka en stund innan resten av gänget dyker in och stimmar loss.

Snart är vår vecka här slut. Helt galet vad fort tiden snurrar på.

See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0