Grännarevy, ananaspaj sen straffkommendering ut och gå - oh my god!

Igår var vi för, jag tror fjärde året i rad, på Grännarevyn. Helt hysteriskt roligt! Vi skrattade i två timmar, de är fullständigt underbara. Det är ju lite kul med när man känner igen några som är med i själva revyn. Hi, hi, hi så kul det var.

Idag vaknade jag kvart i nio, upps! Inte ofta jag snusar så länge men hjälp vad skönt det var. Efter en liten hastig ihopsamling av det som skulle med stack vi till spårskogen. Det var Martin, Emma och så vi. Gaston började med ett jättefint upptag sen hade helt helt gäng gått ca 75 meter i hans spår fast åt fel håll. Tur det var snö så vi såg det, annars hade jag väl trott han hade fått in ett gigantiskt noskvalster i snoken. När spåret väl kom bort från själva stigen så gick det som en dans och pinnar nosades upp to the bitter end.

Gundes spår började på en plöjd åker. Nä, nä, nä sa Gunde, inte en chans, ni måste skoja med mig. Här kan han väl för tusan inte gått? Jo, Gunde vi SER fotspåren, vi VET att han har gått här så nosa på nu. Ja, jösses när vi väl kom in i en terräng som den lille mannen kände igen var det inga problem. Eftersom man ska se saker och ting positivt så var det ju kul att han plockade alla pinnar och att jag fick vetskap om VAD (eller kanske var) han behöver träna på...

Knuffa - kalasspår ända tills vi gjort ett litet elakt förledningsspår, jobbiga ni är sa Knuffa som efter lite snurrande tog sig tillbaka till rätt spår och hittade sitt slut.

Saga - hon fick också spåra på plöjd åker och till skillnad mot vissa andra så märktes det inte ett skit på henne att det var något konstigt underlag. Hm. 

Väl hemma så blev vi grymt sugna på något riktigt gött - ananaspaj. Vill du tänka på vikten så gör ingen sån. Helt kört. Mums säger jag bara och fick sedan ut och gå med yngsta dottern som mer springer än går i 1,5 timme. Det vara bara att bita ihop och tänka på vad som ingick i den där vansinnigt goda ananaspajen.

Tror att grabbarna är rätt nöjda nu faktiskt.

Saccosäckarna börjar bli lite väl sköra och spricker lite här och där. Nu har söta farmor sytt fordral och de blev kalas fina. Sköna med sa grabbarna och somnade sött.





Ny vecka med träning måndag, kurs med Gunde tisdag, andas onsdag, ut på kul-grejer med jobbet på torsdag och sen är det visst fredag igen. I helgen sticker vi till Sälen tjoho!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0