Super Gunde slog till!

Goe  Gunde bestämde sig för att ok, det är du och jag matte. Jag var på plats 45 minuter innan tävlingen startade. Tanken var att Gunde skulle landa på alla fyra, få ordning på hjärncellerna och inse att vi var där tillsammans. Kl 09.00 var det lottning. Då skulle väl tvåan och trean starta. De körde ringarna parallellt. Så vi i ettan kom mest att köra ihop med elitfolket.
 
Hur som helst för vår del var det bra att vi fick ytterligare tid på oss att landa på samma planet. Vi hade dessutom startnummer 9 så vi hann landa riktigt bra.
 
Plats - 10
Tandvisning - 10
Linförighet - 7,5 Ur position i sväng, sitter snett, tränger
Läggande - 8 tränger i transporten, dk (har inte en susning om vad jag gjorde för dk.) Jag var superglad för att Gunde la ner armbågarna och han gjorde själva läggandet blixtsnabbt.
Inkallning - 10
Ställande - 10
Apportering - 9,5
Hopp över hinder - 8 islag
Helhet - 9
 
180,5 och klassvinst. Glad, nöjd, överlycklig och alldeles fantastisk stolt över min flanige grabb som kunde hålla ihop sig TILLSAMMANS med mig. Det pågick alltså elitlydnad i ringen bredvid så det var störning som hette duga.
 
Efter prisutdelning tog vi oss snabbt till träning för Mona. Hela gänget var samlat plus goa Sussie. Gunde var helt klart trött men vi fick med oss många härliga tips även denna gång, nu siktar vi mot tvåan. Vi ska köra en etta till inofficiellt då jag idag fick veta att vi är uttagna till Jönköpings bk:s Augustikannelag. Det är en lagtävling i lydnadsklass 1 och 2 mellan 4 klubbar. Jag är jätteglad för att vi få vara med och kämpa för klubben.
 
 
Nu är vi trötta... alla utom Gaston som undrar vad tusan det är som händer här i denna familjen. Det är ju HAN som ska åka iväg med sin matte inte den där Gunde.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anneli

GRATTIS! Ni är bäst! :) Kramar

2012-08-06 @ 08:13:37
Postat av: Ulrika och Russin

Stort Grattis till det fina resultatet Du och Gunde fixade. Fina poäng!!!
Kram från oss

2012-08-07 @ 20:44:00
URL: http://flatonline.at
Postat av: Ulrika

Grattis, snyggt jobbat!! :-)

2012-08-10 @ 09:49:14
Postat av: Diana

Tack så mycket men det är lika mycket jag som
ska gratta dig till din fina tävling!!!

2012-08-12 @ 20:34:59
URL: http://www.rockdog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0