Hur man skaffar sig pluspoäng hos dogsen!

De får helt enkelt vara hemma med en husse som opererat en stortå och inte kan ha några skor på den foten vilket innebär inga promenader. Fantastiska svärmor kom som en räddande ängel så grabbarna åtminstone fick gå en sväng mitt på dagen. Tadam, så dök jag upp som gumman i lådan. Redan här såg jag pluspoängen hagla, någon som inte direkt skrek - AKTA  min fot!!!

Vi drog iväg på en rejäl promenad som tog oss två timmar. Under denna promenad framstod jag som ett praktexemplar av hundägare. Åtminstone om man jämför med dom skitstövlarna till hundägare som jag såg i ett av alla "Mannen som kan prata med hundar"program som jag såg under mina sjukdagar. På fullt allvar säger en hundägare, han och hans partner hade typ tre Chiuaua liknande småsaker till hundar, att hans hundar fick gå ut på promenad typ EN GÅNG I MÅNADEN!!! Varför, undrar jag i mitt stilla sinne köper man hund då? VARFÖR håller man sig inte till mjukisdjuren i vilken satans leksaksaffär som helst??? Gud, jag blir alldeles upprörd. Det ska jag komma ihåg att trycka ner i skallen på vissa flattar när de flanar runt och tycker synd om sig själva.

Nå, tillbaka till promenaden - vi tränade inkallning, omväxlande fick en sitta kvar och den andra springa. Ruskigt svårt för en viss herre att fatta. Varför i herrans namn ska HAN sitta kvar när jag ropar??? Sen tränade vi apport, uppletande och en kul markeringsövning med dummies. NEJ, jag tränar inte jakt med Gunde men den är ruskigt bra den där övningen för att få raka utskick i uppletanderutan. Dessutom får jag ytterligare en möjlighet att träna sitt kvar med en GRYMT svår störning för en viss herre som fortfarande har svårt att fatta att inte hela världen cirklar kring honom. Att sitta kvar när dummies flyger och far går rätt bra men när han ska sitta kvar och det är Gastons tur att sticka iväg, my god. Då rycker det i Gundekroppen, oj, oj, oj men han sitter kvar även om rumpan är ruskigt lätt.

Underbart självupptagna tonåringar är. Ibland de driva en till komplett vansinne. Hur som helst jag fick ihop en del pluspoäng idag i alla fall. Få se om jag ska nalla på dom imorgon eller skaffa fler till pluskontot. Lär ju behöva dom i helgen när Gunde och jag ska gå på kurs med goa Mona Kjernholm. Grejen är att även Helene och Poppy ska vara med och det är ju kul MEN Poppy kommer troligen vara i höglöp och det känns verkligen inte vad min galne tonåring behöver just nu.
Kom nu inte med nåt tjusigt att det ska de väl klara av bla, bla, bla. Det är möjligt de ska klara det MEN inte när man är i värsta tonårskrisen och alla hormorner fladdrar omkring, ja ärligt talat fladdrar hela Gunde omkring och skulle behöva landa snyggt och prydligt i sin päls. Lite svårt med inlärning av vissa grejer när man ska konkurrera med en läcker brud. I värsta fall byts Gunde ut till Gaston på söndagen. Jag vill ju få ut lite av mina surt betalade kurspengar. Har sett fram mot den här helgen länge så jag tror det kommer bli bra, den SKA bli bra så är det bara.

Nu ska jag vara lite social med han med tån. Usch, det gör säkert svinont. Nu tycker jag lite synd om honom en stund.

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Stina Duerden

Ha! Så söta så, Tonåringarna! Man får vara glad de stunder de är närvarande.



Och är du på klubben i helgen, och kanske undrar var 17 din championatbild tagit vägen.... så ligger den på mitt köksbord. Bara så du vet!



Jag har den som mall till de nya som ska upp. Och din behövde dessutom justeras lite. Därför.



/Stina

2012-04-27 @ 17:17:02
URL: http://www.tetig.se
Postat av: Stina

Haha! Tack för svaret på vår Gästbok!

Justeringen av bilden kom sig av att fotot hamnat på sniskan.... så det var inga större Photoshopjobb eller strykning av championattitlar jag hade i åtanke... ;-)



Ha det så trevligt imorgon!

2012-04-28 @ 19:59:43
URL: http://www.tetig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0