Måndagsträning och test av skott

Plötsligt händer det. Hjärnan glimrar till och en tanke korsar banorna. Herre jösses, hur vore det om jag kollade av skott med Gunde. Så igår hände det - vi var på ena planen på klubben och skotten var på planen nedanför stugan. Det smällde och small några gånger men Gunde han hade annat att göra. Typ leta sig in i rutan... Skönt!

Innan vi åkte till klubben var jag och la varsitt spår till grabbarna. Gaston - klockrent. Gunde gick kalasfint och plockade första och andra pinnen sen tog det slut. Öh?!? jaha, nåt vilt djur blev väl glatt överraskat när det hittar Gundes kattmat i skogen. Jag visste tamme tusan inte var jag hade gått så vi fick helt sonika gå av spåret. Shit happens. Jäklar sa Gunde som var bra sugen på kattmat. Inte blev det bättre när han kände att Gaston stank god kattmat efter sitt spår. Sorry grabben men det gäller att hålla nosen i styr.

Själva träningen på klubben var kul. Vi träffade Emma med bästa Saga. Lill-tjejen är 5 månader och är superduktig. Inte så konstigt med den ambitiösa och duktiga matten. Jag blir alldeles grön när jag ser dom. Jag har ju kört med Anders-Kjernholm-grejer på Gaston och enligt Emma var det verkligen en engagerad och glad Gaston som gick fritt följ. Vad kul! Att vi dessutom fick till tungen med full fräs in gör ju vilken brukstränande matte som helst glad. Jag ska köra på ett tag i samma stil innan jag börjar greja med momenten. Kul med den responsen i alla fall. Sen gäller det ju att smarthuvudet jag - NOT kan förvalta vad jag nu lyckas få fram i grabben. Kanske helt enkelt få ta med mig Gaston till Anders och HJÄLP!

Gunde han är helskön. Han har ju massor att göra enligt honom själv. Lukta, nosa och vädra brudar. Men när vi är på lydnadsplanen så tycker han faktiskt att jag ingår i intresseklubben. Har väl slunkit med på ett bananskal där. Kan vara att han var riktigt hungrig och jag hade korven... eller så var han helt enkelt bara sugen på att träna. Jag överlämnar till bättre vetande att besluta vilket. Jag anar att det är det ena som gäller.

Nu är det tisdag och jag har rensat svamp som plockades i söndags. Alltså allvarligt talat - hur tråkigt är det inte? Nu ska jag inte göra mer idag.


Här sitter han och funderar eller gör han det? Jag tror att tankarna liksom bara kommer flygande in i hans hjärna genom hans vackra nos. Väl där inne kör det igång hela systemet och vips gör Gunde saker han inte ens vet om...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0