Kör på sa veterinären!

Jag säger då det. Jag har verkligen inte varit någon kul figur att umgås med de senaste veckorna. Sur som en citron på jobbet, grinig hemma och allmänt dum. Igår när veterinär Anders Samuelsson, ultraljudsspecialisten, hummade och mumlade och till slut fick ur sig att hålet i hjärtat är kvar men det har inte vuxit. Hjärtat har vuxit som det ska vilket då i min hjärna borde betyda att hålet är mindre eller tänker jag fel? Hur som helst rinner blodet åt rätt håll i det där jäkla hålet i alla fall.

Min coole, fine Gunde låg där och fattade nada när vi, jag, goe veterinären Anders, min Anders, Bittan, Bert och My hängde som klasar och glodde på skärmen där hans hjärta dunkade på. Jag kan ju inte för mitt liv begripa att någon kan se någonting på ett ultraljud.
Ja sa veterinär-Anders, där ser du ju och så kom det något fint latinskt namn, det ser man ju tydligt här. Jag glodde som besatt och såg typ en grå massa med gråa pluttar och några svarta grejermojjer. Rätt som det var kunde till och med jag se något som öppnade och stängde sig men VAD det var herre gud, kunde lika varit en fisk som rymt in i hjärtat. Tur det finns specialister. Sen att denne veterinär är vansinnigt trevlig gör ju inte saken sämre.

Vet ni vad han sa? Synd på en sån fin flatte att det inte går att avla på honom. Perfekt mentalitet, snygg och så trevlig. Sa han, Anders veterinär. Kan vara därför jag tycker han är en otroligt trevlig prick. Jag är inte lättköpt på något sätt, nähä då.

Summasumarum är läget följande - kör på! Gunde kan tränas och motioneras som vilken flatte som helst. Det finns en risk när han blir äldre att hjärtat kan påverka honom men det kommer jag tydligt att märka sa han min idol. Jag sa som det var att jag nästan letar fel på Gunde att är inte han extra trött, blir inte han extra andfådd jämfört med Gaston. Jag förstod att jag kan lägga ner det snacket (alltså inget jag kan skylla på om någon tävling går åt pipan, kom ihåg det!).





Jag har sagt det innan och kommer säga det säkert tusen gånger till - vi älskar vår Gunde med eller utan hål i hjärtat! Han är en helt sanslöst trevlig och mysig kille. Nu ska jag försöka ta mig samman och bli en glad skit igen. Började så där imorse med ny härlig migrän. Så förvånande - NOT!

Idag är det träningsmatch för My - perfekt träningstillfälle för mannen som inte kan stava till koncentration. Imorgon är det dags för spår igen. Spännade och se vad Gunde tänker hitta på då. Rätt spännande liv med den killen även om jag gladeligen skulle kunna skippat vissa spänningsmoment.

Hej på er!

Kommentarer
Postat av: Ulrika och Russin

Du bjuder verkligen på härlig läsning så här på lördag förmiddag! Hoppas att din migrän blir bättre och önskar en fortsatt härlig helg.

Kram

2011-11-19 @ 11:28:21
URL: http://flatonline.at
Postat av: Sofie, Zimply, Bonuz & Ezzet

Åååååå så skönt att han kommer kunna funka helt som vanligt! Det är ju det absolut viktigaste, att man får ha dem kvar och att de mår bra!



Stor kram till dig och Gunde! Ja, en till broder Gaston med såklart!

2011-11-19 @ 18:17:34
URL: http://www.zimply.gundogs.se
Postat av: Ulrika & 12tassar

Härligt... kör så det ryker nu och låt grabben leva ett riktigt flatteliv!! :-)

2011-11-19 @ 19:05:10
Postat av: Bittan

Vilken Anders ;-) inte bara trevlig & duktig utan kom också med det besked vi alla ville höra!! Go for it Gunde!! Så himla glad för er skull!! Kramar till er allihop!

2011-11-20 @ 09:28:06
URL: http://www.bez-amis.se
Postat av: Helena, Baidoff, Spira

Vi glädjs med ER! Skönt med positiva resultat! Cheer up, de ju snart jul!! ;)

Stora kramen från oss

2011-11-20 @ 15:36:34
URL: http://www.helenashundliv.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0