Grabbarna har varit i spårskogen!

Igår gick vi en härlig förmiddagssväng med flattebrudarna och den franske bullen Elton. Det var skitkul sa Gunde att träffa dagisgänget på en lördag. Vi gjorde en uppletandekorridor som Gunde fixade riktigt bra. Molly funderade över om det verkligen var uppletande medans Vera visslade in och ut med grejer som värsta elithunden. Gaston, orsaken till mycket funderingar just nu, var lite så där lagom road av aktiviteten. Hm.

Idag blev det träff med spårgänget. Helene, Martin och så vi då. Vi gjorde en uppletandekorridor idag med. Idag fick inte Gunde se vare sig vallning eller när vi la´ut grejerna. Det gick bra. Det gäller bara för hans matte att även här (liksom på lydnaden) vänta ut grabben så han får tänka lite själv. Gaston var som igår men med en viss ökad hastighet. Vad f-n är det för fel? För sen när vi gjorde spåret så drar han iväg i samma gamla vanliga stil.

Knuffa och Rimma, NEJ! Poppy menar jag fixade uppletandet kalasabra. Det var samma med deras spår. Lilla Poppy är verkligen superduktig i spåret. Knuffa är mer rutinerad men det är härligt att se henne vecka efter vecka ge sig iväg i spåret med samma spruta. Lika kul att se Martin hänga efter i nedförsbackarna ha, ha, ha idag gick det så in i helsicke så jag hann inte ens se förrän de var nere. Han hade inga brutna ben i alla fall.

Gunde spårade sitt bästa spår på evigheter. Tack mannen för det. Jag orkar inte med mer än en strulhund åt gången.

Jag borde verkligen göra något radikalt i hemmet, typ putsa fönster uppe eller så MEN jag skiter i det och tar ut åtminstone Gunde för lydnadsträning i trädgården istället. Betydligt roligare.

Jösses sa Gaston, man kan ju ha honom till lite av varje ju...


Imorgon är det jobbardag igen, både för mig och  Gaston. Gunde får vara hemma med husse.

Ha dé!

Kommentarer
Postat av: Anki o labbarna

Hallå där!

Låter som ni haft en kul helg. Hm aldrig kul när man känner att det är något galet men inte kan ta på det..

Göra saker hemma?! Jag gillar inte att det blir mörkt så tidigt men försöker se det positiva med det.. Man ser inte hur skitiga fönstren är och allt grottigt inne får ett rosa skimmer med tända ljus och diskreta lampor när det är mörkt ute... He he så hit får man nu bara komma efter halv fyra;)...

Alltid lika kul att se vad ni hittar på, du har aldrig funderat på att skriva en bok? Du skriver så bra!!

Kram på dig

2011-11-13 @ 16:17:06
URL: http://ankislivplandet.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Icke att förglömma att Gadton har TVÅ jobb och jag tycker därför att han är lite ursäktad när han "segar till det" ibland ;-)



Han gör ju det viktigaste jobbet och är en hjälte!!



Nu ska jag sooova efter en tuff helg :-(



Natt natt

2011-11-13 @ 23:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0