Är jag riktigt klok?

Vet att många spontant skulle säga - näe! Just nu är jag beredd att hålla med er/dom.

Jag lovade lite käckt att jag kunde hålla en föreläsning för blivande arbetsterapeutstudenter. Vi blir väl en si så där 10 stycken tänkte jag i mitt stilla sinne. Idag fick jag veta att det blir 54 stycken. Herre gud! Vad hände? Jag, 1,5 meter hög ska stå inför 54 personer och försöka få ur mig en strukturerad och väl genomförd föreläsning. Jag kan se detta framför mig hur jag klämkäckt börjar med bild 1 ur min hysteriska power-point presentation och sen kommer jag glida ur bild och börja svamla om allt och inget. Jag vet hurdan jag är när jag börjar prata vårdhund och alla fantastiska möten vi upplevt jag och Gaston. Jag liksom börjar på a och slutar på ö men definitivt inte i någon ordning. HJÄLP!

Giv mig styrka! Ge dom stackars arbetsterapeutstudenterna styrka att sitta kvar och inte gå mitt i alltihop för då dör jag.

Farväl alla och tack för att ni orkat läsa. Förmodligen rymmer jag utomlands imorgonkväll och återkommer nästa århundrande eller så.

Bye, bye!

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Ställ dig på en pall om det känns bättre :) Jag är säker på att du har mkt att förmedla och varför måste allt ske i alfabetisk ordning? Tröttnar de på B så hoppa till Ö. Visst kan det låta skrämmande med såååå många men tänk när alla sitter där och lyssnar på dina oalfabetiska erfarenheter-mäktig känsla! Lycka till/Anna-Karin

2011-11-23 @ 07:32:36
URL: http://viskalitedesign.se
Postat av: Anki o labbarna

Hi hi förstår att du undrar! Men du det kommer att gå bra! Jag var ju tokig nog att jobba med konflikthantering i fem år och skulle vid ett tillfälle ha en grupp som jag trode var på tio personer men var nästan femtio... Vad jag sa under första träffen har jag ingen aning om men något bra var det för de bad mig komma tillbaks! Så klarade jag det med mitt svammel så gör du det utan problem!!Men den karriären gav jag upp i våras nu snackar jag bara med växter och grönsaker;).....

Kram på dig!

2011-11-23 @ 07:55:13
URL: http://ankislivplandet.blogspot.com
Postat av: Helene o Poppy

Klart du fixar det! Var inte rädd och prata om de möten ni gjort, det är det de kommer ihåg! Inte detaljerna om allt byråkratiskt bjafs... ;-) Förväntar mig rapport imon!

Kram!

2011-11-23 @ 20:56:10
Postat av: Anneli

Hur gick det? Var Gasse med och visade nåt? Jag hade suttit som klistrad från A-K-Z-B... Inga problem! Och det hoppas jag dina åhörare gjorde också för du är bra på att berätta LEVANDE, det viktigaste av allt för en föreläsare! Kram!

2011-11-24 @ 07:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0