Nu är jag lite gladare igen

Ikväll var vi ute och la ett litet spår till Gunde och nu har verkligen killen fattat grejen. Han började spåra redan innan själva spåret började. Sen gick han som en liten dammsugare och sög in varenda liten molekyl som han skulle och vips var han framme vid kattmatsburken och lyckan var total. Tji hu! 

Plötsligt hände det! Igår tyckte Gunde bollen i snöre var absolut skitkul. Den har bara varit så där innan. Så ett tips i all enkelhet, ta din lätt uttråkade valp, åk på fotboll, stå och glo 45 minuter på fotboll och gå sen iväg i pausten och lattja lite med en boll i ett snöre. Den lätte gick Gunde på i alla fall.

Kom och tänka på att Mona sa till mig att jag måste poppa till mina belöningar lite. Tror jag lyckades med det igår. Så på tal om pop, se upp Erik Saade, nästa år kanske Gunde Jonsson slår till i melodifestivalen - INGENTING är omöjligt!!!




Gaston har jobbat idag och skött sig ok. Efter gårdagens djupdyk i bitterträsket har jag nu nästlat mig upp och kavlat upp skjortärmarna och tagit tag i ett och annat. Helene sa några väl valda (jobbigt kloka dessutom) ord som jag känner att jag tagit till mig. Nu Gaston Jonsson är det andra bullar som gäller i vardagen.
Gasse har ju haft värsta möjligheten att tänja på vissa gränser som vi förut haft glasklara. På jobbet måste man inte alls lyssna på vad hon den där bitchiga saken säger, det går så bra så att stjäla godis lite här och där från tanterna. De bara skrattar och det kvittar hur sur JAG än blir på Gaston, so what! Jag kan riktigt se hur han tar upp långfingret och viftar runt med det. Grr.

Ha de´!



Kommentarer
Postat av: Bittan

BRA INSTÄLLNING!! Trots träskkänning så upp igen....goaste Gunde.........jag ser han redan i plajettförsedd väst vinnandes nästa års MF!! OM ngn skall göra det så är det väl han med stort G!!!

KRAM/Bittan & Gänget

2011-05-17 @ 07:07:56
URL: http://www.bez-amis.se
Postat av: Helene o Mojjan

Rackarns oflyt för Gasse-nasse! Nu är glassandet över! På med arbetshandskarna o uppskärpning! ;-)

2011-05-17 @ 21:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0