No cert today - för oss men Martin och Knuffa fick ytterligare ett!!!

Upp i ottan, gladast av alla var Gunde... Vi kom i tid till Falköping, drog startnummer 2 och fick börja i skogen. Tyvärr för Martin så drog han nr 14 och fick börja med lydnad. Ja, det kändes som tyvärr för dynamit-Knuffa behöver ett och annat i kroppen innan lydnaden så att hon klarar hålla ihop sig. Hon fick inga bra lydnadspoäng (för att vara henne) 249,5 tror jag det var men med fullt på spåret och 9-9 på uppletandet så fick de ytterligare ett cert på 593 poäng. Jag är impad!!!

Vi då, började dagen med bakspår. Jag spyr. Han går spikrakt ut, väljer att gå åt vänster, vänder och drar iväg med mig åt höger som en tok. Tillbaka till rutan! (fatta dessa ångestladdade ord, jag hatar dom, betyg 6,5 o 7). Vi kom iväg i alla fall. Efter typ 75 meter kom vi ut på ett kalhygge och Gaston jobbade som en tok. Det känns som hundra timmar men det kanske var si så där 4-5 minuter innan han nosade in oss i skogen. Det var hur långt som helst i till första pinnen så jag fattade att vi gått över en på kalhygget - NOT! Vi hade 7 pinnar med oss plus slut när vi kom i mål. Härligt Gaston!

Lydnaden - Gaston gjorde faktiskt en bra lydnad. Jag var helnöjd med allt utom med FRAMÅTSÄNDANDET där han gör ett alldeles för kort framskick och sedan går sakta så jag nästan gick ifatt honom. Inte bra, inte bra betyg 5-0. Det har man inte råd med när man har ett bakspår och heter Ing-Marie och Gaston.

Resten av betygen låg på 8,5 och uppåt. 9-9 på skallet var fantastiskt roligt. Kryp 8,5-9 känns också ruskigt bra.  Äh, jag är nöjd vi fick ihop 248,5 på lydnaden. Tänk en 8:a på framåtsändandet... usch, fy bort med såna tankar.

Uppletandet - 3 föremål. Gaston jobbade på bra men sökte inte av hela rutan. Vi fick 5-6,5 vilket jag tycker var jäkligt sniket. Jag pratar för mycket med Gaston sa dom. Öh, jag sa typ som jag alltid har gjort med både honom och Matisse men, ja enligt dom var det för mycket. Domaren dömer thats it. Tur det inte gällde ett cert för då hade jag garanterat brutit ihop.

Årets första tävling känns bra. Nu tar vi tag i framåtsändandet och på det igen nästa helg!

Tji hu!!!

Goe Gaston

Kommentarer
Postat av: Lotta

GRATTIS va ni är duktiga!!!!!! Är säker på att sista Certet kommer snart. Själva är vi från och med idag inte med i brukshundklubben längre... har tröttnat på alla pengar de suger ur en när man blir bortlottad :(.



KRAM på er

2011-05-01 @ 21:56:56
URL: http://www.friden.de
Postat av: Sofie, Zimply & Bonuz

Grattis till en fin årsdebut! Bakspåret och framåtsändandet fixar ni till till nästa helg! Då jäklar ska tummarna hållas så de blir blå!!!



Kramar till er båda!

2011-05-02 @ 20:27:51
URL: http://www.zimply.gundogs.se
Postat av: Sofie, Zimply & Bonuz

Grattis till en fin årsdebut! Bakspåret och framåtsändandet fixar ni till till nästa helg och då jäklar ska tummarna hållas så de blir blå!!!



Kramar till er båda!!!

2011-05-02 @ 20:34:05
URL: http://www.zimply.gundogs.se
Postat av: Bittan

BRA JOBBAT & Oavsett vad domarna sa så är vi impade!! Tummarna ligger i vila nu inför helgen då dom krampaktigt kommer att hållas för er igen!!

KRAM & PUSS till sötot Gunde!!

2011-05-03 @ 09:30:28
URL: http://www.bez-amis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0