Härliga dagar på Västkusten

Visst se ni, vi tog husvagnen och drog till Uddevalla. Vädret var ganska hyfsat mellan skurarna skulle man kunna säga. Vi fick både det ena och det andra plus ösregn. Skitmysig camping, Havstens hette den. Vi fick en kanonplats och Gunde tyckte direkt att det här var något för grabb som han. Lite synd att han måste gå med sitt satans bandage, tratt och hela tjiddevippen. Känns bedrövligt när grabben stod och fullständigt kved att "jag vill bada!!!" Nix säger den iskalla matten, utåt sett i alla fall... Såret läker sakta, fruktansvärt sakta. Det ser friskt ut och inte varigt eller så men herre gud, i det här tempot kan vi börja träna typ i november. Jag har veterinärtid på fredag om det är ok att det läker i den här takten. Hellre det än amputation men för Gundes skull är det väl bäst att expertisen får säga sitt.

Grabbarna har verkligen skött sina tassar väl. Bara Gaston som drev sin husse till ett vansinnighetsdåd när han drog av kopplet för att han minsann fick syn på sin matte en bit bort. Grejen var bara att matten satt hemma vid tältet med Gunde och Gaston satte fräs till helt fel person... Anders galen. Ja, jösses.

Annars har det varit jäkligt sköna dagar. Att damerna klippte bronset gjorde ju inte saken sämre direkt.

Här har  Gunde en nära döden upplevelse. Första mötet med en krabbaVärsta blåsten och ett jäkla regnande gjorde att vi offrade en dag på att se västkusten. Vi höll på att blåsa bort. Två fina grabbar vid nåt utsiktstorn typ i Lysekil tror jag.Pumba som grävt ner ett av alla ben som numer finns begravda på Havstens camping.Kul när de ska göra utgrävningar där...Man blir trött av det där campinglivet - söt-Gunde tittar fram under tältduken.Nu laddar vi om till lördag, då drar ekipaget iväg mot Öland och med en vild förhoppning om att SMHI gjort värsta missen när det gäller prognoser. De säger att det ska bli regn - skitsnack hoppas jag.

Ha de´!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0