Gundes första babyspår och Gastons hundraelfte fältspår fast på jord

Vi börjar med Gundes spår - trevlig promenad det här sa Gunde och traskade runt på fältet och hittade både roliga halmstrån, rådjursskitar och harpluttar. Snälla Helene skulle föreviga Gundes första spår och så här blev det...

Här känner matten ett hopp att ja, tamme tusan om han inte är på gång.


Här tror jag till och med jag gjorde tummen upp till Helene...


Öh, sen vet jag inte vad som hände... Det blev för svårt för lillfisen, vi gör om och gör rätt en annan dag.




Lille Gunderklumpen. Söt han är. När jag sedan tog ut Gaston för sitt spår låg Gunde som en liten ihoprullad kanelbulle och sov som en julgris. Trygg och lugn. Jag tycker verkligen himla mycket om min Gunde.

Jaha, så var det då Gaston. Inte många rätt där inte. Helene hade lagt kanske ett 400 meter spår som började på någon form av gröda som gick över på ren jord. Av 400 meter så gick Gaston bra på kanske 100 meter (om jag är riktigt positiv i mitt tänkande, tror faktiskt inte det ens var 100 meter som gick bra).

Man kan säga att spårträningen idag gick så där för oss, desto bättre för Knuffa som spårade på samma jordterräng som Gaston och klarade galant. Lilla Ida hade fixat sitt spår och Mojjan tuffade på bra. Mogg hade lite bekymmer sa AG men han hittade sin slutpinne vilket Gaston inte ens var i närheten av. Shit happens kan man sammanfatta detta med.

Vi återkommer nästa spårträning och då jäklar...

Imorgon tränar vi lydnad och på torsdag drar förhoppningsvis Helene och jag igång vår brukslydnadskurs. Om det nu är någon som anmält sig vill säga. Vi har bestämt oss för att satsa på dom små enkla momenten - NOT - fritt följ, inkallning med ställande och läggande, framåtsändande, kryp och apportering. Det är de svåra momenten men ack så viktiga när man vill åt de där certen och det vill vi ju!!!

Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Men lille godingen :), han har nog snart hajat vad nosen är till för!!

Och INGEN SNÖ... fyyyyy va jag blir avis....



KRAM

2011-02-28 @ 16:59:09
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0