Dagen började bra men sen blev det så ledsamt...

Det började med att Gunde slog personligt rekord - igen! Sov från kl 22.00-06.30 utan avbrott. Antingen är jag fortfarande i en dröm eller så är det sant.

Idag fick vi ur den berömda tummen och samlades för att spåra. Det var jag, Martin och AG. Vi spårade på fält. Sista gången jag och Gaston spårade var alltså i november innan snön kom. Upps. Alla tre hundarna spårade kanon. Jag är så himla glad eller rättare sagt jag var så himla glad så jag kvittrade. Lille gubben, han tuffade på där i spåret och plockade  pinnar som aldrig förr. Fält är inte Gastons starka sida men det märktes inte idag. Underbart.

Sen fick jag ett så himla tråkigt besked. En man som jag suttit i en styrelse med i några år dog hastigt igår. Så blev jag återigen påmind om hur skört det är - livet. Jag känner så med hans familj och andra som står honom nära. Jag tyckte mycket om honom och även om det inte var någon jag umgicks med privat så var det en kul en att snacka bort en stund med. Fy för den lede vad ledsamt det är.

Gunde är glatt ovetande om hur snabbt livet kan ta slut. Han tyckte han var modig som stack in huvudet till hönsen idag.


Han undersökte vad det var hans husse släpade runt på



Han låg länge och funderade på om han skulle våga...


Sen gjorde han det


Jobbiga beslut - somnade gott


Fina de är!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Tack för din hälsning!



Usch.. för ledsamheter :(



Härliga de är dina killar och kul med spåret!! Mina killar plus Vilja har oxå spårat idag medan vi jobbade :) Men imorgon är jag ledig och jag känner mig inte fullt så risig längre så kanske blir det spår för T o mej imon :)



Ha det gott!

2011-02-06 @ 18:12:06
Postat av: Lotta

GULLEGUNDE... som tog det jobbiga beslutet :)



Usch ja, ibland tar livet slut alltför fort!



KRAM på dej

2011-02-07 @ 23:35:16
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0