We back men inne i värsta semesterlunken

Vi har haft en skön vecka på Öland. Riktigt jäkla skitdåligt väder med endast 2,5 dagar med sol men då jäklar låg vi på stranden och stekte. Vissa totalt utslagna...



Gundes tass är fin som snus med endast en liten, liten skorpa kvar sen är den läkt. Vi sket i bandage och alltihop och lät honom ha strumpa på så det luftades och vips så hände det grejer. Han har inte varit intresserad av att slicka på tassen vilket naturligtvis underlättat processen. Fatta lyckan när grabben fick hoppa i plurret. Han fullständigt rusade ut och bara simmade runt som en tok.

Jippi! ÄNTLIGEN!!!


Här är det teamwork på hög nivå, en pinne och två pojkar!



När han inte badade trånade han


Gaston har en mer avslappnad attityd


Vi fick finbesök av lill-Rimma. Alltså ärligt, hur söt får man vara?


Vi fick åka på kulturresa så klart på grund av skitväder. Gunde träffade t ex på märkliga höns storlek gigantiska..



Allvarligt talat sa Gunde, vad är detta?



Han fick kolla på Borgholms slottruin. Han var så där intresserad.

Det har funkat kanon med hundar och 9 personer i förtältet när det regnade som värst. Coola killar som gillar läget. Himla skönt att det funkat. Vårt taikonläger bestod av vår husvagn med förtält plus tre tält till. Fullt ös kan man säga.

Vi kom hem i lördags och då kom ju det fina vädret. Vem blev förvånad?

Igår var vi och spårade ute hos Helene som fick nån knäpp och la ut spår till både mig och Martin. Gundes spår var ca 300 meter med 3 pinnar. Han markerade två pinnar och flurrade runt rätt bra i tillvaron. Hm, får bli lite andra spår till grabben håller ihop sig igen. Gasse han spårade som en tok och for rätt över varenda  pinne... Helene hade lagt skogspinnar och det brukar han inte ha några bekymmer med men hur det var så markerade han två av fem. Upps! Glada pojkar var det som fick göra något vilket inte varit någon överdriven vana hittills på semestern.

Imorgon ska vi köra lite lydnad tänkte vi. Jag måste även ta tag i Gastons vårdhundsträning. Jag fattar inte men det är som en stor gigantisk mur när det gäller den träningen. Vi ska diplomeras i början av september och nu är det bara en månad kvar. Gulp. Men istället för att bli taggad av tidsbrist så skjuter jag bara upp det. Hur tänker jag? Inte alls känns det som.

Måste kolla om vi kan anmäla några spårtävlingar med. Det är ju inte överdrivet många så här på hösten. Gunde han ska gå tävlingskurs han. Ska bli skitkul. Jag drog till med lydnadslydnadskurs. Brukslydnad tränar vi ju med träningsgänget. Ska bli skitkul.

Nu ska jag ut och sola. Kul att den finns, trodde den rymt forever.

Tji hu!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag har inte glömt er - men utan jobbets telfonköer så har jag liksom tappat bort rutinen att kolla vännernas hemsidor! :( Illa... skönt att se att du praktiserar aktiv vila under semestern och inte stressar runt som vanligt! ;) Gasse har säkert vilat sig i form och pluggat vårdhundsgrejer i smyg, det kommer gå kalas! Nu ska jag kolla till middagssovarna och njuta lite av solen jag med (Cia är på kollo: sover i säng, badar och soltorkar om vart annat)! KRRRRAM!

2011-08-01 @ 13:22:42
Postat av: Helene o Rimma

Så hon fastnade till slut, den lilla hönan! Kul att vara igång igen! Men det känns lite långt till elit om man säger så... ;-) Men det kommer väl!

Tjo!

2011-08-02 @ 21:29:04
Postat av: Sofia och Pep

Helloj! Läget med er? Ser ju inte så illa ut. Vi har precis börjat vår semester och har nu 3,5 v framför oss. Pep tycker det är uppochned vända världen men tar allt med ro. Du, vi måste ju höras av snart. Diplomeringen kommer gå kanon. Jag och Pep ska vara med på malmöfestivalen där vårt jobb kommer ha en monter. Bilder kommer. Allt gott i värmen! Kram!

2011-08-03 @ 11:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0