Valborgsmässoafton

Den här veckan har gått i ett rasande tempo både på jobbet och hemma. I tisdagskväll tränade Martin och jag ett snabbt lydnadspass som gick ok. Gaston var pigg som en turbo - det var lite svalt på kvällen och han hade varit hemma på dan hos Ia. Det fanns lite inuti honom som bara ville uuuuuut! Så skallet som annars är trögt gick som fasen. Alltid någon fördel med en lätt uttråkad hund. Vi hoppas han och jag orkar hålla ihop oss imorgon när vi åker till Falbygden för årets första elitspår.

Gunde har mest varit hos dagmatten och busat runt. Tyvärr så innebär inte det att han vill sova länge på morgonen. Icke, varje dag denna vecka så har han nästan på minuten vaknat 04.45. Tur jag älskar honom...

Dubbelkontakt med husse (eventuellt kan det vara brödet till hönsen som lockar)...


Imorgon ska jag hämnas på Gunde genom att gå upp kl 04.00 - vet inte om han riktigt kommer se det som en hämnd. Tror han hellre ser det som en vinst. Håll tummarna för oss imorgon. Vi lär behöva det.

Nu ska jag sätta fräs. Snart dags att åka på match. Mariebo har hemmamatch. Myran ska vara med. Det är skitroligt och supernervöst. Märklig känsla, precis som att tävla elit-spår faktiskt.

Hej på er!

Kommentarer
Postat av: FIA & SIRI

KLART VI HÅLLER ALLA TUMMAR & TASSAR FÖR ER! KÖR SÅ DET RYKER. GLÖM INTE ATT AVGE RAPPORT!

2011-04-30 @ 18:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0