Plugg, plugg och lite plugg

Det är mycket nu MEN rackans intressanta och himla roliga grejer jag läser. Fatta att leva med hund, plugga om hund, att träna hund och dessutom jobba med hund. Rätt lyxigt faktiskt. Ska jag tänka på när det känns lite övermäktigt emellanåt.
Att använda hunden i jobbet är så jäkla kul så det finns inte. Det finns oändligt mycket man kan hitta på. Nu t ex håller Gaston på att lära sig att bowla. Jäpp, det kommer bli på hans lilla vis men han ska banne mig klara att utmana de gamle på en match. Vänta bara.
Ett litet projekt till vi håller på med är att lära honom tass på fot, hans vänstra tass på min högra och hans högra tass på min vänstra. Började idag. Det är himla kul att träna och utmana hjärncellerna hos oss båda. Det känns som mina går åt mest.

I helgen ska vi spåra ett vanligt hederligt skogsspår. Det ska bli skitkul. We need it! Skulle behöva lite vanlig lydnadsträning med men den får ligga i träda ett tag till.

Nu ska jag strax köra Myran till bussen, gå en sväng med Gaston och sen mina vänner är det SOFFAN som gäller! Är grymt trött och kommer sussa sött redan vid Idol...

Ha en härlig helg! Ska jag ha i mitt nya kök... I love! Måste träna lite engelska känner jag för vi har planer på att sticka till England och hälsa på Ia. Vore ju kul att kunna säga något mer än Hallo, my name is...

See you!

Kommentarer
Postat av: FIA, SIRI & WIRRA

HEJ HEJ I-M!! Du har världens bästa jobb. Förstår att det är "häftigt". Lycka till med alla dina & Gastons projekt!!

Jag ska börja träna på måndag vilket ska bli enormt kul eftersom jag har gått hemma sem i sommras...

Nått körkort blev det inte, får vänta till tidigast i maj nästa år....

Kram

2010-11-13 @ 15:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0