Lydnad i Gränna

Tjejerna har tränat fotboll på grusplan i Gränna och minsann att det var en rejäl bit över för mig och flanen att träna på. Hyfsat bra störning också med tjoande tjejer och gapande tränare men jag vet inte hur jag ska tolka det här med Gasse, för han bryr sig inte. Troligen, beror det på att han är van vid tjo och tjim så om det nu är 10-15 brudar som hojtar mot vanligtvis en, so what!?!

Däremot råkade komma en schäfer och gå precis där vi var när jag skulle träna plats... Då var det lite svårt att hålla hakan i backen men om Gaston är envis så är det ingenting mot vad den han lever ihop med är. Jag kan säga att det slutade bra. Jag var nöjd och Gaston blev nöjd för han fick kattmat.

Vi tränade inkallning och han är för söt när han gör såna där tjola-hoppsan-steg. Galopp i stillastående kan man säga, fattar ni. Han vet att han ska galoppera men samtidigt är draget bakåt starkt så han ser inte klok ut när han ska skynda framåt samtidigt som han vill bakåt. Nån gång ska detta filmas. Synd om Gasse men vi fick göra om och göra rätt några gånger innan det blev någon belöning alls. Ska det vara full rulle så ska det.

Metallen gick kanon idag - phu!

Vi smygtränar lite fjärr då och då och idag var en sån gång. Häftigt när han fixar det och nu med tempo i skiftena. Kommer ihåg när vi under inlärning höll på i segt-som-kola-tempo för att han skulle få in rörelserna. Skam den som ger sig får vi väl säga idag.

Nu ska jag heja mera på HV! Just nu leder de med 1-0 med en period kvar. Hoppas!!!

Imorgon drar jag till Malmö, ska bli kul. Det som inte är kul är att åka tåg X2000. Jag blir så rackans åksjuk och måste äta åksjukepiller vilket gör mig medvetslös av trötthet. Kul sällskap jag kommer vara. 

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Lotta

TACK snälla goa.... med den innebandyfebern som råder i byn så är man ju såklart lite stolt, men framförallt hoppas jag ju att LAGET når sitt mål.. Imorgon är det returmöte i Sthlm, och grabben ska skickas iväg kl 4:45....



KRAM på dej

2010-03-27 @ 23:12:40
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0