Tisdag

Igår var Gaston med på jobbet eller om det ska vara rätt och riktigt så jobbade han. Han gled in på en demensavdelning och var så välkommen så. Gaston blir ompysslad så hälften hade räckt. Största utmaningen igår var när de fikade och det hamnade ju en och annan smula på golvet. Dom tillhör inte Gaston även om det är hans normala uppgift hemma att städa upp eventuella nedfall från köksbordet. Jag väste lite snyggt att "nej, Gaston låt bli" och han var skitduktig.
Då samlar väl en av damerna ihop en liten hög där på golvet och föser fram alltihop precis framför nosen på Gaston. Jag tog honom lite diskret i halsbandet och liksom drog honom bakåt och väste "nej". Tji hu, det gick! Jag kunde samla ihop smulhögen i en servett och hiva iväg i en papperskorg. Apdum idé tyckte den svarte. Kunde lika gärna lagt sig som bomull runt min magra kropp sa han. Mig spelar det egentligen ingen roll om han käkar smulor men det kan ju liksom ligga andra saker på golvet, som tabletter och det är ju inte riktigt bra för en mager flattekropp att peta i sig.

På kvällen var vi på fotbollsmatch. Ia var inte med men Myran härjade runt vilt på mittfältet. Det var en sån kanonmatch. Vista slog serieledarna med 4-3 och jag trodde banne mig jag skulle stryka med på kuppen. Jag blir lite ivrig...Skitkul var det i alla fall!

Idag har Gaston varit hemma och så blir det imorgon med. Vi ska försöka få till lite lydnadsträning imorgonkväll är det tänkt. Det är visst midsommar också på fredag och det har jag lyckats förtränga en aning. Det löser sig väl.

Torsdag är det jobbardag för flanen igen, då ska vi till den vi brukar hälsa på en gång i veckan. Det är verkligen en av veckans höjdpunkter.

Här vilar han ut vårdhunden eller vad han nu gör...


Hej på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0