Ett besök i en helt annan värld...

Jäpp, nu börjar jag bli allvarligt oroad, vaknade även idag tidigt och hade gått 1,5 timme med Gaston innan kl var 09.00?!?!? Tänk om jag kunde blixtra till imorgonbitti när jag ska till jobbet men då kommer jag säkert vara mitt gamla vanliga jag och släpa mig upp med hängande ögonlock och se ut som sju svåra år.

Jag och Helene har idag varit på hundutställning på Elmia. Näe, vi har inte ställt ut, vi har glott och även inhandlat lite tillbehör som ben och lite sånt. Själva utställningen är troligen jättekul, av döma av alla dessa tält som stod uppradade kring alla ringar så är det ju massor av folk som håller på med denna aktivitet.
Vi fick knöla oss fram så gott det gick mellan tältpinnarna för att överhuvudtaget se ett skit. Vi har sett mycket idag kan jag säga och hört... Höll hårt om min ben-kasse vid vissa ringar kan jag säga. Gulp! Men vi klarade oss utan några som helst blessyrer.
Träffade lite känt folk vid flatteringen (så klart) annars var det mest okända människor. Kära nån vad olika det kan vara. En del var uppklädda till tänderna och andra såg ut som folk mest gör. En del hundar kunde inte gå, utan åkte vagn??? Jösses, varför??? Får de inte gå på asfalterade gångar och nedtrampade gräsmattor så undrar jag hur deras promenader ser ut över huvudtaget? Får de gå promenader? Men det måste de väl få hur kan man annars förvänta sig att de ska kunna springa runt och vara fina om de inte fått röra på sina små (och stora) kroppar? 

Nu laddar vi batterierna för morgondagen, Gaston ska med till sina nyfunna vänner på en demensavdelning.

Go Gaston go!!!



Hej på er!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag har heller aldrig fattat det där med att köra hundar på vagn. Såg det med egna ögon för sådär 15 år sen när jag var på utställning sist. En stor uppfödare av golden var det som drog vagnen. Hunden såg generad ut. Nej, jag ställde inte ut, jag var sällskap åt en av mina systrar. Hon däremot ställde ut. En pudel. Som klipptes. Pch borstades. Hela tiden. Ända tills de skulle in i ringen. Ja, sicket spektakel. Fast de tycker nog vi är lite knäppa när vi far fram i skogen.

Susanne

2010-06-20 @ 22:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0