Ballerinan Gaston

Gaston är omgiven av löptikar. Bor alla i Skärstad? Där löptikslukten går in försvinner min lugne kille ut, i samma dörr faktiskt. Helt sjukt, han susar runt på tårna. Han skulle lätt som en plätt få jobb som ballerina.
Han är helt galen, alla, jag menar ALLA kan vara hon med stort H eller stort T kanske det är i hans värld när jag tänker efter. Fruktansvärt tröttsamt när man som jag inte är född med världens tålamod.

Koncentration på lektion som fröken Rygert brukar säga - finns inte! När jag ska träna något som vi liksom förmodligen 99% av alla som har hund gör just nu, tränar inomhus så hinner jag säga s som i sitt då har Gaston suttit, legat, krupit, suttit en gång till och lagt sig ner med hakan platt i backen innan jag ens hunnit blinka. Lite lätt frustrerande kan jag säga. Var är spårskogen? Han hade behövt ett rejält spår att sätta nosen i. Suck!

Lilla Sanny (som också löper, någon förvånad?) har flyttat till stan. Tur för henne, hon hade drunknat i snön annars. Skärstadskogen konkurrerar ut vilket gym som helst. Häng med på vår 1,5 timmes runda och jag lovar man är i det närmaste död. Jag borde vara smal som en sytråd, varför är jag inte det? Kan det vara att jag kompensera mitt brännande av kalorier med välförtjänta mumsiga saker? Kan det ha ett samband tror ni?

Idag har Gaston varit hos en kompis, tack världens snällaste som räddade oss när det körde ihop sig idag. Var skulle jag skriva nu då, jo Gaston har ju nån form av hatkärlek till ekorrar, de har egentligen inget existensberättigande i Gastons värld. Jo, lite om man får skälla och jaga dom... Det får han inte men vi för en ständig diskussion angående detta. Hos kompisen bor en hamster - i Gastons ögon en liten ekorre... Han hade suttit som fastnitad framför buren, dreglandes, skällandes och flämtat. Så nära men ändå inte. Det måste svidit i hans anti-ekorresjäl. Kan han ha! Synd om hamstern bara, den hade väl sprungit för sitt liv i sitt hjul. Vad hemskt, springa som en tok och inte komma någonstans...

Nähä, nu så får jag ta mig i kragen och göra lite nytta. Eller näe, jag går ner och kollar OS.

Hej på er!

Kommentarer
Postat av: Fjällisarna

Då skulle Gaston vara i Jukkasjärvi nu, minus 40 grader & ekorrarna faller stendöda ner från träden... djupfrysta! vi människor tycker ju synd om dom, men Gaston skulle ju kanske vara nöjd...hmrfff... fast dom är ju inte så roliga att jaga då??!!



Kram från ett SVIN-kallt fjäll! gulingen KAN skita ståendes i luften! ;)

2010-02-25 @ 18:08:35
Postat av: Anneli

Snöskor vore kanske nåt? Har funnits på t.ex. Jula... Såg några galningar som tävlade UPPFÖR en opistad slalombacke... dom flöt fram! :)

2010-02-26 @ 11:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0