Gaston mår definitiv mycket bättre!

Ett dygns fasta och sen ris med fisk och grabben är som vanligt. Han får ta det lite lugnt idag men imorgon kör vi väl på och se om vi kan få till lite lydnad.

Idag fick jag ett sånt där tröttsamt "nu-ska-jag-vara-en-liten-duktig-bullmamma"-ryck. Jag får såna ryck emellanåt, det händer verkligen inte ofta och de går oftast över väldigt fort. Idag skulle här plockas blåbär. Goda, fina blåbär som jag sett mängder av i skogen. Perfekt aktivitet med en hund som varit hängig tänkte jag. Men herre gud vad tråkigt detta är. Glad i hågen hade jag tagit med mig en sån där liten hink med grek-turken på ni vet. Den fyller jag lätt tänkte jag. HA! Efter en halvtimme var jag uttråkad, Gaston absolut mega-uttråkad och hinkjäkeln var knappt halv.
Hur i herrans namn kan folk tycka detta är kul. Mitt bullmammeryck gick över illa kvickt. Tack gode värld sa Gaston som fått undersöka samma skogsplätt tusen gånger innan jag gav upp.
De säljer litervis med blåbär har jag sett och de måste ju också leva, eller hur? Jag tror jag ska gynna dom nästa gång anfallet drabbar mig.

Nu ska jag försöka att inte hamna i nåt mer präkto-ryck. Orkar inte.

Tjo flöjt!


Kommentarer
Postat av: ANNELI

Håller med dig, blåbärsplockning suger (om dom inte är stora som körsbärstomater, då gå det an...) Skönt att grabben mår bra igen!

2010-08-04 @ 08:51:51
Postat av: Lotta

LYCKA TILL i helgen... vi håller alla tummar & tassar vi har!!!!! KRAM

2010-08-06 @ 00:30:22
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0