En något trött och sliten - matte...

Gaston däremot var pigg som en mört. Han tränade lydnad på klubben ikväll som bara den. Oj, oj, oj han kunde minsann krypa hur snyggt och lååååååångt som helst. Vi kom på en grej vi ska testa vidare med.

Hoppa kunde han faktiskt inte idag heller, inte första gången men sen när han förstod att hon faktiskt menade allvar så kunde han det igen eller som vanligt kanske jag skulle skriva.

Framåtsändandet - första sträckan var inte speciellt kul men när vi trixat lite så kunde han minsann både åt ena och andra hållet. Rackans att man inte kan få några försök på sig på tävling utan det måste sitta på första. Orättvist, tänker på hockey de får minsann 60 minuter på sig att rätta till saker och ting som blir fel och som inte det räckte kan de dessutom får ytterligare extra tid i sudden.

Inkallningen var kanon idag med, till och med så det ryckte i flanekroppen och till slut när jag liksom aldrig ropade tänkte flanen att det gjorde hon nog fast tyst så kom han farande. En gång gjorde han så sen var det slut med det.

Kul träning, som alltid i gott sällskap av Martin och Helene. Saknade AG som är ute och far på vägarna.

Nähä, nu blir det natta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0