Nu är det lydnad som gäller

Här spontantränar vi hej vilt. Det är fjärr, rutan och vittring som det är mest fokus på. Gaston har SUPERsvårt med fjärr och rutan. Vittringen känns det som vi är på gång med i alla fall. Fjärren, ja herre gud. Giv mig tålamod. Står jag pyttelite för långt ifrån så kan han inte stå. Har ALDRIG någonsin hört detta innan, vet inte vad det är? Ni som känner mig vet ju att tålamod är väl inte det jag har mest av här i världen. Borde jag ha egentligen, som sysslar med hundträning men det har jag INTE.

Idag  spontantränade jag med Anneli S. Skitkul, det är verkligen megalängesen vi tränade ihop. Tack snälla goa Anneli för hjälpen. Har även tvingat Anders att engagera sig i fjärren. Han tycker det är så där kul men för husfridens skull så ställer han upp. Han känner ju till mina bitchiga sidor om någon. På tal om bitch, i måndags fick jag ett halsband med just bitch på. Inte av Anders utan av en jobbarkompis som hade sett det någonstans och då ville jag ha ett sånt och vips så fick jag ett. Jag har ett nyckelband där det står I´m a bitch som jag brukar vifta med när det hettar till på mötena på jobbet. Nu är hela jag som en enda bitch med hals- och nyckelband. I min värld står Bitch för Baby In Total Control Herself, vad betyder det i din?

Veckan har rasslat förbi med rasande fart, i onsdags var jag på styrelsemöte i fotbollsklubben. Oj, det var sannerligen ett BRA och NYTTIGT möte. Jag har inte varit den mest aktiva i den styrelsen kan jag villigt erkänna. Jag skriver protokoll och skickar ut, punkt. Min energi i den klubben har jag lagt på damlaget och är med på matcher och "runt-omkring-grejer".
I onsdags kom det en kille som har ansvaret för ungdomsverksamheten och jag kan bara lugnt säga - upps! Han var helt sanslös, ställde frågor, lämnade förslag och vi satt med hakorna i knävecken allihop tror jag. Med andra ord, vi fick en spark i häcken att nu är det väl dags att engagera sig i både det ena och det andra. Jag slank med på ett bananskal i den här styrelsen, eller rättare sagt slank jag med för att min hjärna inte alltid kopplas in innan käften uttalar sig. Det spelar egentligen ingen roll för har jag tagit på mig ett uppdrag är det bara att bita ihop. Att smyga undan med att jag skriver protokoll och MINSANN drar mitt strå till stacken föll lite platt i onsdags. Killen gjorde verkligen en waki, waki! Så nu mina vänner ska jag ta tag i mig själv...

Nu ska vi strax iväg på fotbollsmatch, sista för säsongen. Vi ska visst stå i kiosken också. Känns som jag är på väg att glömma föregående stycke redan fem sekunder efter jag skrivit det.

Måste träna lite fjärr med, stå - sitt hur svårt kan det vara? Fråga Gaston...

Hoppas det går bra för mina vänner som är ute på både det ena och det andra denna helg. Väntar med spänning på reslutat.

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Siri

JAG om nån vet hur det är med "fjärr, vittring & rutan" , ett evigt tjatande och velande från matte, hon kan lixom inte bestäma sig. Men jag har ett gott råd till dig Gaston....Jag vet ju att du kan allt detta MEN gör så som din matte säger...det blir lixom lungnast så. Dom är ju lite/mkt oberäkliga dom där människorna.



TASSAR & NOSPUSSAR

SIRI

2009-09-26 @ 16:24:27
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Ulrika

Kul med 3- an... när blir det start??

2009-09-26 @ 17:05:32
URL: http://vit.gundogs.se
Postat av: Sofie, Zimply & Bonuz

Kämpa på!!! Ni kommer fixa det super! Jag börjar fundera på om det var ovanligt korkat gjort att anmäla till ett prov om 2v.... jaja, det visar sig...

kramar!

2009-09-26 @ 18:08:29
URL: http://www.zimply.gundogs.se
Postat av: Lotta

Över dig lyser flitens lampa :), snart sitter treans moment INKL fjärren ;).



Du behöver nog inte fundera inatt... du får dra i handbromsen istället :D :D. Men vi ska kämpa om ett pris i alla fall !! Rapport kommer på sms i vanlig ordning.



KRAM på er

2009-09-26 @ 19:22:01
URL: http://www.friden.de
Postat av: Elenor och Zidane

Tack. Du är så gullig. Jag är verkligen nöjd med vår 3a men visst siktar vi högre. Tävlingsmänniska som man är så vill man ju alltid prestera bättre. Du är så himla flitig med allt. Snart sitter de där momenten som en smäck och styrelsen blir den bästa i hela bygden.Kramiz

2009-09-26 @ 21:22:26
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Ulrika & Tizzla

Tack för grattishälsningen!!



Kram från nöjd matte och "högrehunden" :)

2009-09-28 @ 09:19:14
URL: http://vit.gundogs.se
Postat av: Karin & Menta

Herregud!! Vi har tränat trean i två år och fortfarande kan hon se ut som ett stort frågetecken, alternativt FORT men FEL!! Frågade min dotter om det var hunden eller föraren det är fel på. Jag tror att man kan tolka svaret som att det är båda. ooops! Ni kommer säkert att fixa det betydligt snabbare. Ja ja vi kämpar på och tar en ny start om ett par veckor.

2009-09-28 @ 21:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0