Phu, ordningen återställd för en dag i alla fall

Idag blev det spår och uppletande. Härligt rejäla grejer jämfört med pillet med fjärren. Jag fattar inte riktigt hurdan jag är. för jag tycker faktiskt lydnaden är rolig. När man får till det är det en himla go känsla. Tänker på när framåtsändandet fungerar,  man vet hur mycket tid man har lagt ner på det. Det är häftigt. Jag hoppas av hela mitt inre att jag kommer få känna den känslan en dag när vi får till fjärren. Vi är liksom inte där - på länge känns det som.

Spåren i Viredaskogen gick alldeles fantastiskt bra. Jäpp, alla tre doggarna Gaston, Knuffa och Mogg skötte sig strålande. Vi har förresten döpt om Moggen till SMogen, tyckte vi var kul... Jag vet, vi är oerhört lättroade...

Uppletandet - gick kanon förutom en liten detalj, som om vi ska vara ärliga, har visat sig lite smått redan innan idag. Tugg på mjuka saker. Usch och fy. Måste åtgärdas. Ungefär lika kul som att jag nu ska få Gaston att fatta att spårpinnar är en grej och vittringspinnar en annan. Man kan inte hugga i vittringspinnarna på samma sätt som på spårpinnarna. Kan man visst tycker Gaston. Inga problem alls, förutom poängmässigt.

Nu ska jag nog gå ner till köket och ta en liten dust med fjärren igen. Nöta, nöta, nöta.

Förresten en kul grej hände idag i spårskogen. Jag fick mess där det stod "Eliten here we come". Jag fick en ny mobil i fredags och alla telefonnummer kom inte med när jag flyttade över sim-kortet. Kul... Vem hade nått eliten? Någon av mina jakt-, bruks- eller lydnadsvänner? Jippi, jag fick ju vackert skriva grattis och fråga vem det var som jag skulle krama om när vi träffades. Det var Fia med Siri som fixat uppflyttning i lydnaden till eliten. Skitkul! Grattis säger vi. Hoppas det smittar .

Jag skiter i köksbesöket och gå vidare mot soffan.

Hej svejs!

Här kommer ett tillägg till ovanstående inlägg. Jag struntade både i köket OCH soffan. Blev plötsligt präktighetsminister och gick ut en sväng med Gaston. Vi gick i uppehåll, hamnade i någon form av mini-Gudrun och nu en timme senare är vi hemma - GENOMBLÖTA! Man kan säga att jag gjorde ett gigantiskt felval...


Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Vet du I-M vi har ett förslag Siri & jag...vi skiter helt enkelt i jobbet nån dag och så tränar vi lydnaden istället....mycket mycket roligare.

TASSAR

FIA & SUPER SIRI

2009-10-04 @ 17:32:58
URL: http://siri.gundogs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0