Jäkla snö!

Här hade jag vilda planer att åka till snäll-Lotta i Mullsjö och få en upplagd träningstävling. Vad händer, vaknar i ett jädrans snöoväder. Helt sjukt, jag har åkt samma väg till jobbet i typ tre år snart och det har ALDRIG varit så in i helsicke halt som idag. Hjärtat hamrade när jag väl var på jobbet, kraftigt försenad så jag trodde det skulle hoppa ur. Skitäckligt, snorhalt, jättehemskt. Jag parerade sladdar som en stuntman, jag som inte kan sånt. Phu, när jag väl var på jobbet fick jag maila Lotta och ställa in hela Mullsjögrejen. Fegis-Ing-Marie vågade inte chansa med mer snö. Det är alltid mer snö i Mullsjö känns det som. Synd var det i alla fall.

Igår var Helene och jag klubbvärdar på klubben. Vi hade ingen större framgång. Det var inte många som dök upp på den träningen inte. Några tappra själar men ingen som ville ha vår hjälp så till slut tränade vi våra egna. Det gick rätt bra med rutan, fria följet, sitt i grupp och platsen. Det gick si så där med fjärr, vittring och resten kan man säja. Vittringen gick rätt ok men säker känns den inte.

Vi har tränat lite i trädgården efter jobbet idag och rutan - gick fint men vittringen... Ja kära nån, kan bli rätt pinne, kan bli fel. Han nosar så fint och väljer. Ibland rätt och ibland inte. Får vi poäng på den så är jag meganöjd.

Visst är han fin, går och hämtar en kudde och går och lägger sig.


Nu ska jag skriva ett protokoll som är sedan styrelsemötet 090923... Varför gör jag så, det är ju så mycket bättre att skriva det direkt men det är ju så mycket lättare att göra allt annat. Konstigt.

Tack för alla goa mess, samtal, mail och kommentarer om mitt ångestbeslut. Jag VET att det är rätt men jag är ledsen i alla fall.



Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Ibland undrar man var allt folk har tagit vägen när det är "måndagsträning" själv så var Siri & jag på andra planen under skotten vilket funkade över förväntan.



Vi håller alla tassar & tummar för dig I-M & Gaston nu när ni ska ut å tävla. Vi tror på er och vi vet oxå att ni kan.



TASSAR

FIA & SIRI

2009-10-13 @ 22:58:16
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Elenor och Zidane

Ja, tiden hinner inte till. Du gör säkert rätt med att vänta med valp men beslutet var säkert inte lätt att fatta. Zidane fyller ju snart 7. Dags för en efterföljare här också, men vi har också svårt att se att vi har tiden för en ny valp. ja ja det löser sig. Kram

2009-10-14 @ 18:59:25
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0