Gastons första möte med Vera

Lilla söta Vera har kommit in i Gastons liv. Min vän har köpt en liten söt flattetjej från Almanza. Jag bara dog så söt och Gaston var så himla mysig med lilla blyga Vera. Han nosade så försiktigt så jag trodde inte min flane kunde vara så försiktig. Vi är kära, både jag och Gaston.

Liten möter stor


Åh, tänk om jag kunde fått ihop mitt liv då hade vi haft en liten Gunde här i vår, säkert minst lika söt...

Glad ändå att vi får ha en sån här liten sötnos i vår närhet. Ljuvligt söt!

Angående igår - jag deppar fortfarande men har åtminstone näsan över ytan.

Är förresten superglad för att idag har både Lotta och Andreas fixat det praktiska. Elsa är jaktchampion (åh, vilken känsla det måste vara) och imorgon tror jag att Lotta kan säga detsamma om sin Puma. Vi håller tummarna för många imorgon som ska iväg på jakt- och lydnadsprov. Heja er! Hör av er så jag kan släppa greppet allt eftersom.

Nu lördagkväll!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Visst är de söta! Men ack så skenheliga. De tittar så hängivet på en samtidigt som de smider helsikes planer. Tugga sönder skor, dra ut toarullar, göra tidningar till konfetti, sno mat, ha sönder mobiler, bilinredning, möbler, viktiga brev, ja you name it. Sen får man inte sova sin nattsömn och inte kan man lämna dem ur sikte en enda sekund första året. Kom ihåg det när du nästan ångrar dig.

Susanne

PS Fast visst är de underbara, jag ska nog börja se mig om lite... Det kan ju dyka upp nåt...

2009-10-25 @ 21:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0