Ett jobbigt beslut

Jag har efter MYCKET STOR vånda bestämt mig för att det blir ingen valp i vår. Det går helt enkelt inte. Jag får inte ihop det så jag kan ge valpen det som jag tycker att den ska ha när den kommer och sin första tid hos oss.

Visst kan man tycka att jag borde vetat det redan innan jag skrev upp mig som intresserad men jag lovar, när mitt hjärta fick syn på att denna kombination skulle göras så fanns inga problem som inte gick att övervinnas.

Nu har min hjärna fått arbeta för högtryck under ett par veckors tid och hur jag än vänder mig så får jag inte ihop det. Alla dessa runt-omkring-grejer som måste fungera hänger på en skör tråd och den största anledningen är just hundpassningen, att ta med en hund till jobbet i nödfall funkar men två... Att be sina vänner rycka in och ta en går an men två. Anders föräldrar som ALLTID hjälper oss är, av olika omständligheter, inte något alternativ som läget ser ut just nu att be ta två flattar plus lilla Sanny.  Så himla ledsamt men så är det. Det var inget kul alls att behöva ringa till Carina och säga detta. Usch, jobbigt. Snacka om att man har I-landsproblem...
Viss vuxenpoäng för att jag trots allt låter hjärnan ta över beslutet fast mitt hjärta verkligen vill något annat hur mycket som helst.

Hej på er från en ledsen en som trots allt vet att det är rätt beslut.




Kommentarer
Postat av: Lotta

Vet du vännen... du får helt enkelt vänta på en Vega-valp ;). En så duktig tjej måste man helt enkelt låta få lite duktiga avkommor !!! DEN hade du inte tänkt på ;)



Jag vet hur mycket du ville detta men jag förstår också alla runt-omkring-sysslor som bara måste fungera. Man kan inte träna hund med dåligt samvete, man ska träna hund med glädje !!!



KRAM på dej !!

2009-10-11 @ 14:41:01
URL: http://www.friden.de
Postat av: Fia & Siri

Ja du I-M jag förstår dig precis, vet vad som rör sig i både hjärnan & i hjärtat...Va med om nästan detsamma för nån månad sedan...inget kul alls. Men det kanske finns nån mening med att det blev som det blev för oss båda?? Nu blickar vi framåt & tränar vidare..."sitt, stå, ligg, stå & sitt" ....



TASSAR

FIA & SIRI

2009-10-11 @ 16:19:29
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Anneli

Du är så klok... Kram Vännen!

2009-10-12 @ 08:39:55
Postat av: Marie och Emil

Hej vännen! Du är klok du. Så tråkigt förstås, men man måste ju se till att det funkar oxå som du gör. Du får vänta på en Vega valp. Kanske blir ännu bättre :0) Kram Marie

2009-10-12 @ 19:13:27
URL: http://herrkrut.blogg.se/
Postat av: Cissi

Så himla tråkigt. Förstår att det känns jobbigt, men ibland man måste man fatta beslut med hjärnan även om hjärtat säger nåt helt annnat. Och det kommer komma fler bra kombinationer där din framtida stjärna kommer finnas.

2009-10-13 @ 13:41:03
URL: http://www.hapenidi.se
Postat av: Kattis

Ånej vad tråkigt, förstår att det känns superjobbigt, har själv haft de tankarna många många gånger tidigare, men det har inte känts helt rätt. Och visst, vissa tänker att "det löser sig", men är det verkligen rätt att man ska må lite halvbra för att det nog löser sig? Man vill väl veta ATT det gör det. Men å vad jag känner med dig, vet ju att du ville så mycket... Men du! Precis som Lotta skriver - vänta på en Vegavalp! :D Det är ju hon som är din favorit, det kanske var meningen att det skulle bli såhär? ;) KRAM

2009-10-17 @ 22:18:28
URL: http://www.tjornebrant.se/dagar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0