Idag blev det i alla fall en Gaston-dag

Jäpp, idag fick han både spår och uppletande. En mysig träning med goa kompisar. Det var precis vad vi behövde, Gaston och jag. Spårade kanon och uppletandet var ok. Han hade lite mycket spring och lite mindre näsa till att börja med men han tog sig och sammantaget skötte han sig ok.

Jag la spår till Knuffis. Martin ville ha både skog och åker. Det fick han. Jag vimsade iväg där i skogen och såg minsann fältet jag skulle ut på - not. Det var en myr där man kunde sjunka ner i äckelpäckel. Hastigt och lustigt blev det en vinkel och vips iväg ut mot ett annat håll. Det blev mycket fält och lite skog men Knuffis hade trevligt och spårade på som vanligt.
Smogg och Åsså hade skött sig i sina spår dom också. Idag var jag uppe tidigt men jämfört med igår sent. Bakade minsann uppflyttandemuffins i ottan. Jag skulle bjudit på det förra helgen men det fanns inte i min hjärna att vi fixat uppflyttning för hela min hjärna var fylld av katastrofen på jaktprovet. Nu är det åtgärdat, kompisarna fått fika och jag blivit lite mer optimistisk efter pep-talk när det gäller jakten.

På tal om jakt så skrev jag igår i Öppenklassrutan i Gränna. Det var skitkul och oerhört givande att lyssna på domare Leif Asp som diskuterade med eleven Sven. De är dessutom hemskans trevliga vilket inte gjorde dagen sämre. Hur som helst, jag fick se vår favvo-brud Vega ta sin sista etta i öppen. Vad ska man skriva. Det såg så enkelt ut och jag kan säga att jag såg 12 hundar göra samma runda och det såg VERKLIGEN inte lika enkelt ut för alla... Jösses, skitkul att se. Jag vill också vara så lugn och cool när jag kör hund... Undrar hur han gör för att bli sån???

Träffade Anna-Lena som var glad som en lärka, så klart! Hade ju tagit sin första elitetta med fina Leia. Bara att buga inför detta team.

Jag har försökt stilla mitt dåliga samvete en aning så nu har jag blåsor i ena handen - jag har räfsat löv. Det är då man undrar vad det är för fel på en lägenhet i stan. Herre gud, det syns nästan inte att jag varit framme och försökt. Blir det storm inatt kan ni tacka mig. Då kommer mina tappert ihopkämpade högar att spridas för vinden. Då mördar jag.

Ha en härlig söndagkväll. Jag ska iväg på "inför-fotbollsgala-möte"... Gäsp!




Kommentarer
Postat av: Anna-Lena W

Kul att träffa dig igår, som alltid! Tack för hälsningen :-) Syns snart igen!

Kram! A-L

2009-11-01 @ 18:59:24
URL: http://www.svartalwen.com
Postat av: Marie och Emil

Kul att träffa dig i Lördags! Hoppas vi ses snart igen, vore kul att träna lite ihop.

Med ryggen är det lite bättre nu, kan gå iallafall. Så hundarna får sina promenader men mycket träning blir det väl inte än på ett par dagar.



Kram kram

2009-11-03 @ 10:30:22
URL: http://herrkrut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0