Fick just en julklapp!!!

Goa, underbara Ia kom hem och tvingade mig (nästan under pistolhot, jag var grymt svårövertalad, hm, kanske inte) att öppna min julklapp redan NU!!!

Jag fick TAKIDAS nya! Hurra! Vi är tre brudar som ska på dom den 4 december och headbanga lite. Vi har vilda planer, ska låna peruk och skinnpaj sen jäklar. Blev verkligen jätteglad och spelar av någon outgrundlig anledning den aphögt just NU!

Annars har jag varit kreativ som tusan här idag. Först handlade jag lite inför moderns kalas imorgon, sen hem och ut i skogen. Gjorde uppletande och lilla Sanny bus var minsann ute på djupet och letade. Hon är så söt, kommer ju knappt fram bland alla tuvor. Gaston susade ut och in som en ping-pongboll. Det är ju himla bra men lite surt när man vallat NOGA en korridor själv. Tanken var ju att han skulle använda både nos och hjärna en liten stund i alla fall.

Sen hem och städade klart och sen tog jag ett glas välförtjänt glas rött. Då drabbades jag av min kreativa sida som varit frånvarande länge kan jag säga. Jajamen, här har det ordnats med mossa och grejer. Får väl erkänna, om än motvilligt, att jag snodde idén på Blomsterlandet idag. Mossa och hyacinter - snart advent ju. Men hjälp, klockan är ju åtta. Erik, here I come!

Återkommer! Ha en härlig helg!

Här igen, paus - redan!



Har inte riktigt kommit på det där med att ställa in skärpan än...


Idolutlåtande i halvtid - Erik - the one and only men Calle var himla bra också. Hade det varit någon av mina flickor som sjungit till mig så hade jag lipat ihjäl mig. Jag blir så rörd så hälften hade räckt. Så idag går min röst till Erik och Calle!

Nu måste jag ner igen - nästa omgång! Hej på er!

Kommentarer
Postat av: Susanne

2009-11-20 @ 21:43:36
Postat av: Susanne

Jag kommer att rösta på Calle. Han sjöng så himla fint till mamsen så jag var tvungen att lipa lite även om jag inte är hans morsa. Ha en bra helg!

Kram kram Susanne

2009-11-20 @ 21:49:35
Postat av: Fjällisarna

Ett glas rött?? herre jissus, det är ju glöggtider nu! ;) gulingens matte fick ÄNTLIGEN värma sin första igår :) NU ska vi ut på fjällkanten & motionera! vindstilla, någon minusgrad, solen ser man på topparna = en rätt härlig ledig lördag :)

Ha det gott nere i söderlandet bland mossa & hyacinter!

2009-11-21 @ 10:53:43
URL: http://sussan.se
Postat av: Ulrica

Hej hopp! Var på Takidas konsert i Sundsvall förra helgen. Super bra!! Ni har något att se fram mot. Fick en upplevelse födelsedagspresent av och så klart tillsammans med super kompisen Kicki (Duckstream Nian´s Briminas matte), gå på Takida, hotell och så klart avslutade vi med shopping.

/Ulrica

2009-11-21 @ 18:18:47
URL: http://www.highdreams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0