En riktig höjdardag - på många sätt!

Framförallt är jag så himla glad att Gaston skötte sig väl idag. Han var sitt gamla vanliga coola jag. Inget att hetsa upp sig över här inte... .Kan det vara att det inte var mycket skott, vilt eller någon nervös matte? Vad tror ni?

Hur som helst vi gjorde målområden och dirigerade hej vilt. Vi gjorde markeringsövningar som störning och skickade även på två dolda områden.

Vi var ett gäng på 8 stycken. Anna-Lena är en pärla och jag blir alldeles lyrisk när hon får det att låta som allt är plättlätt. Hon får en att våga göra saker som jag definitivt inte vågat pröva själv. Långa dirigeringar som jag inte trodde Gaston skulle fixa - det gjorde han - glad, gladare gladast! Enda gången grabben hetsade upp sig lite var på sista dolda dirigeringen (så där dold för Gaston, om jag ska vara ärlig, han hade ju sett typ 7 hundar varit på punkten innan) det var tennisbollar där... Ni som känner Gaston vet ju att det är få grejer här i livet, möjligtvis en läcker brud i löp, som slår tennisbollar. Ha-begäret slog till och  han tog med sig två bollar på en gång. Så stor mun har han. Kom och tänka på att jag gjorde ett test i face-book som visade att jag är en girig typ. Hm, vi är rätt lika Gasse och jag - tydligen.

Hur som helst en skittrevlig dag med en fantastisk Anna-Lena och en supersnäll Malin som kastade dummies så det stod härliga till. Trevliga människor som var med, ja det var en höjdardag helt enkelt. Sen mina vänner, utrustad till tänderna med karta från eniro, Anna-Lenas vägbeskrivning, vanlig karta från en mack och en gps så kom jag rätt på första försöket. Jag hittade dit SJÄLV!!! Det märkliga var att det tog nästan 30 minuter längre tid till Anna-Lena än hem. Det skulle kunna vara att jag tog ett litet eget initiativ alla kartor, gps:er till trots på vägen dit... På vägen hem fick gps-Bettan leda mig hela vägen. Jag orkade inte bry mig. Jag svängde fast jag tyckte det kändes helt fel men hon hade rätt. Himla märkligt.

Nu ska jag gå ner till soffan och bara vara resten av helgen. Ska peta in tummen i näven och hålla den hårt för vännen Helene som tävlar KM imorgon.

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: FIA & SIRI

Hej!! Ja du det blev inget KM för oss i år heller och detta pga jobbet vilket känns mindre kul. Hade varit jättekul att va med. Men nästa år då du......



TASSAR

FIA & SIRI

2009-11-28 @ 19:03:55
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Anna-Lena W

Jätte kul att träffa dig igen och att se Gaston in action! Ni var så duktiga båda två! Två bollar i munnen är inte helt lätt om man samtidigt ska hoppa över bäckar och blötområden!

Kram A-L :-)

2009-11-28 @ 19:40:19
URL: http://www.svartalwen.com
Postat av: Mona

Tack ska du ha själv Ing-mari

Det va så kul att träffa dej också, vi ses väl mer framöver.

Vi är gör trötta efter den här dan, men va bra den har varit och jätte skoj.

Kram/Mona och Hocky

2009-11-28 @ 20:03:40
URL: http://www.boltfire.com
Postat av: Susanne

Att du alltid ska vara så blygsam! Ni är duktiga båda två. Kör på!

Kram Susanne

2009-11-28 @ 20:16:48
Postat av: Malin

Tack själv för en mycket trevlig dag. Det är alltid roligt att se duktiga hundar i action. Tycker att du och Gaston skötte er utmärkt. Hoppas vi ses fler gånger.

Hälsningar

Malin & Simson

2009-11-28 @ 21:08:01
URL: http://www.123minsida.se/Rosvall

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0