Jag blir så trött...

Det har snöat flera cm. Senast igår kände jag hur våren liksom bara var där. Sol och det låg bara kvar snö i skogen här hemma. Nu är det vitt, vitt och ännu mera vitt ÖVERALLT! Suck.

Igår var det superstress på jobbet och styrelsemöte på kvällen. Fick besked om att IK Vista:s (där jag alltså sitter i styrelsen) vaktmästare dött i helgen. Han är ju Vistavallen, det känns mycket konstigt att han inte kommer finnas där mer. Så himla tråkigt och sorgligt.

Idag har jag fart runt som ett troll på jobbet. Var på en hjälpmedelsmässa på eftermiddagen som var si så där givande. Nu ikväll har min ömma moder och goa syster varit här en sväng. Vi har pratat, fikat, pratat lite till och nu har de åkt hem.

Jag är alldeles själv hemma. Anders är på HV och enligt senaste nytt så står det 2-1 till HV, TACK GODE VÄRLD! Fick ju nästan hjärnsläpp igår när Timrå vann IGEN! Tjejerna är iväg på olika håll. Så här sitter jag nu och stönar över den förbaskade snön. Vi som ska träna jakt imorgon. Nu blir det säkert gegga och lerigt för sannolikheten att skiten ska ligga kvar är miminal. Känner mig som negativa klubbens ordförande, sur som en citron. Tur jag är själv...

Nu ska jag gå och pussa på Gaston. Han är rätt nöjd med livet oavsett snö eller inte. Okomplicerad kille, sån skulle jag vilja vara.


See you!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller m till 100% ..jäkla skit väder!!!! Va å tränade tidigare i kväll å när vi kom till klubben så sken solen och det va bitvis tom barmark på planen MEN när vi skulle börja träna vad hade hänt då månne tro??? Jo det va ej längre grönt på planen utan VITT...jäkla snö! Nu vill vi att det ska bli sommar!!!! I helgen är det krs för Mona K ska bli spännande att va med. Lycka till på er träning! GLÖM EJ att det är Måndagsträning den 16/3!!!!!



TASSAR Fi a& Siri

2009-03-12 @ 21:01:09
Postat av: Ulrika, Vilja, Izac & Tizzla

Sitter också själv här nu efter jobbet.. min gubbe är oxå på HV.



Vilken tid tränar ni imorgon, är det samma plats som sist? Funderar på om jag ska ta mig i kragen och komma..

2009-03-12 @ 21:55:16
URL: http://vit.gundogs.se/startsida.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0