Hi, hi, hi veckan har verkligen börjat bra

Som den bitch jag är så var det ett sant nöje att på fikat idag sätta på mig min nyinköpta HV-tröja. Jag satt där och viftade framför min jobbarkompis som är infödd Göteborgare och därmed  Frölundait. Gissa om jag myste... JÄPP! Av någon underlig anledning kom jag hela tiden in på den FANTASTISKA matchen jag varit på. Jag vet inte men han såg ju inte direkt lycklig ut att ha just mig till jobbarkompis. Fattar jag inte...

Jag kom idag iväg i god tid till JBK och platsläggande med skott. Gaston är söt, han låg där med en liten orolig själ av rasen groenendal på ena sidan och stabile Izac (en flatte) på andra sidan. Inga problem alls.

Efter platsen traskade jag och Mats iväg till en annan plan (löpeplanen). Här skulle tränas framåtsändande jajamen. Grabbarna Izac och Gaston har gjort klara framsteg sedan förra veckan. Vi började med framskick till riktningspinnarna, sen körde vi saktagående och till sist var vi minsann modiga nog att sätta ihop det. Det gick riktigt skapligt. Vi är lååååångt från en tia men från att förra måndagen nästan ge upp så finns det nu hopp hos Jonsson igen.

Gaston har tappat sitt fina ställande i inkallningen, måste jobbas på. Han gjorde ett mindre bra gripande på metallen, måste åtgärdas, han gjorde en kalasfin tungapportering och ett fint hopp. Sen var det då kryp... Jaa, vad göra? Bit ihop eller bryt ihop. Återkommer om detta.

Har just nu i denna stund bestämt mig för att fylla i anmälan till jaktprov. Vågar Cissi vågar jag. Jag vill hemskt gärna ut på spårtävlingar med men, ärligt talat lydnaden är definitivt inte klar. Vi är nog egentligen inte klara för öppen klass i jakten heller men vad tusan lite måste man ju våga här i livet.

Fick en himla kul inbjudan från Gastons goe pappas ägare Margit idag. Jag hoppas verkligen jag får ihop livet och kan åka till henne för en träningshelg. Vore så himla kul. Det är härliga människor som kommer dit. Åh, hoppas, hoppas.

Nu ska jag greppa pennan och fylla i blanketten, stoppa dem i kuvert och få iväg dom innan jag ångrar mig.

Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: petra

Åhhhhhh kan inte jag o greta få följa med på träningshelgen, hi hi skoja bara men det lät kul. Hoppas tizzla snart ska ha valpar......

2009-03-31 @ 11:56:16
Postat av: Marie och Emil

Hej! Kul att han är så duktig din goe Gaston. Vilket jaktprov är det du anmält till? Ska du va med på något WT i småladsmästerskapet?

Ska strax till veterinären med den kortbente,han dricker och kissar som en tok. Under tiden jag gjorde ett försök till kissprov på honom så råkade det komma in en katt på vår tomt... Emil den taskmörten jagade upp den i ett träd. Ska gå ut och kolla nu så den stackarn kommit ned. Kram kram

2009-03-31 @ 12:45:46
URL: http://herrkrut.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag gillar MODIGA BRUDAR !!!!!

Du vet att jag vill veta VAR NÄR :)



Kram kram från en som får börja träna om några veckor tjohoo

2009-03-31 @ 18:38:48
URL: http://www.friden.de
Postat av: Anonym

GO FOR IT !!! Vi tror på dig & Gaston!!! Ni kommer att visa hur det ska se ut. LYCKA TILL!!!



TASSAR

Fia & Siri

2009-03-31 @ 18:45:53
Postat av: Agneta & Bengt

Yes. Vad härligt, det är rätt inställning. Man måste våga för att vinna och testa för att få erfarenhet.Hälsa goe Margit och Molle från oss.

2009-03-31 @ 20:27:34
URL: http://duckstream.se
Postat av: Ulrika, Mats, Vilja, Izac & Tizzla

Det är rätta takter!!



Än en gång underskattade jag min hund hm... hon gick väl rakt trots att hon fick en annan i näsan vid kraftig motvind (iaf idag)! skratt



Provade du??

2009-03-31 @ 21:29:38
URL: http://vit.gundogs.se/index.php
Postat av: Ulrika

Sidvind skulle det vara..

2009-03-31 @ 21:31:45
URL: http://vit.gundogs.se/index.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0