Yes, yes, yes!!!

Kom nyss hem från tjejernas fotbollsmatch och jädrar i min låda vad det gick bra ikväll. 3-1 till våra brudar. Hurra! Fancluben jublade så fönstrerna skrallrade i hela Skärstaddalen. Vilken fest!!! Tji hu, två matcher i rad. Nu är de på g!!!

Gaston och jag däremot har då återigen lagt en dag till ingen-träning-alls-kapitlet. Imorgon vet jag inte om jag får till det heller för då ska Gaston med till Visingsö och cykla med mig och mina jobbarkompisar. Ska bli spännande. Jag har aldrig cyklat med honom i koppel innan, bara med honom lös... Lite vågat men vad tusan, lite utmaningar måste man ha.

Vad är problemet? Det blir värre för mig att hålla reda på henne som vinglar runt på en hoj, tänk på mig//Gaston

Gaston är något lugnare idag, men äter lite si så där så förhoppningsvis är granntikens löp på ett nytt stadie.

På tal om något helt annat. För en vecka sen vaknade jag att jag hade kli på hela framsidan av min kropp. Jag dör, tänkte jag. Kliade som en tok. Vad är detta? Vad har jag ätit? Vi har nyligen bytt tvättmedel, är det det? Som vanligt lever jag i tron att det går nog över men efter en veckas hysteriskt kliande och det har inte gått över ett dugg fick jag idag ur tummen och ringde till vårdcentralen.

My god, läkaren satt där och hummade. Jag blev livrädd och fick för mig att nu jäklar har jag fått psoriasis, skabb, löss, konstig hudsjukdom eller allergisk reaktion, allt på en gång. Då säger hon - tror du det kan vara eksem? Ge mig styrka, jag betalar för att gå till någon bättre vetande och får frågan om JAG tror att det är eksem?!? Då hör jag min elaka mun säga, ja, vad tror du? Det kanske är SKABB (detta menat som ett dåligt skämt) då säger hon, hum hum ja det kanske det kan vara. VA?
Jag trodde jag dog på fläcken, är det???? HJÄLP??? Men ingen i min familj kliar sig och jag började hysteriskt prata om att varför tror du det? Vad menar du? Innan hon fick stopp på mig var jag övertygad om att jag hade både skabb och löss. Men hon insåg snabbt att den där kvinnan kan man inte skoja med hur som helst så hon bestämde sig för att det såg typiskt ut som eksem. TACK GODE VÄRLD! Jag fick kortison direkt och någon annan allergitablett och bara på ett litet kick började klådan lägga sig och mina röda ilskna utslag började försvinna. Jag såg en ljusning i eländet och insåg alldeles av mig själv att det är nog tusan något allergiskt i alla fall. Nu är ju frågan mot vad? 
 
                                     
             


Kan det vara mitt nya joggande liv? Anonym alias Anneli vad tror du? Och vad har hänt med dig nu då? Du är ju min löparidol, då kan du ju inte bara lägga av så där. Det är väl tjejmil i Stockholm i höst? Ska du inte dit? Själv är jag garanterat hundra procent upptagen just den helgen (när det nu är...)

Hej hopp alla glada!


Kommentarer
Postat av: Sofie, Zimply & Bonuz

SJÄLVKLART är det joggandet du är allergisk mot! Jag har hört att motion kan utlösa alla möjliga konstiga och säkert dödliga sjukdommar om man har otur! Man vet ju inte om man bär på varning-för-att-motionera-genen förens det är för sent och jag vågar INTE chansa... Safear istället och sitter lugnt i soffan med datorn i knäet!

Kramar!

2009-06-01 @ 22:43:04
URL: http://www.zimply.gundogs.se
Postat av: Lotta TPZ

Jag håller med Sofie... JOGGANDET !!! :D :D Nä, men tvättmedlet verkar väl vara högst sannolikt. Det kunde jag tipsat om istället för vårdcentralen ;)



Stackars Gaston som aldrig får träna och aldrig pöka skrattar... Undra när vi kan få till en träning igen då - Peter håller på och lagar min skänkta bil och så fort den är besiktigad så infinner sig FRIHET i mitt liv igen :).



Kram och ha en riktigt härligt cykeltur på Visingsö - låter underbart ! ... fast det skulle kanske åska idag darrar

2009-06-02 @ 05:24:43
URL: http://www.friden.de
Postat av: Anneli

Skoskav och träningsvärk OK men klåda...? Nä du, det kan du inte skylla på joggningen! Nästa vecka drar jag igång igen (kanske...)men jag satsar på Stockholm ½-mara men blandade deltagare, mkt trevligare... "Tjejmilen" kör jag på hemmaplan! ;)

2009-06-02 @ 12:02:38
Postat av: Fia & Siri

Hejsan! Hoppas att du är bättre nu...Att ha "kli" är inget kul!



TASSAR

Fia & Siri

2009-06-02 @ 19:26:39
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0