Jaha, här sitter jag...

I skrivande stund skulle jag varit på 50-års fest men min onda hals ville inte gå på fest så jag fick vara hemma. Hoppas Anders har kul för mig med. Han är inte ensam, skulle visst bli 80 personer. Man kan känna sig ensam i alla fall men let´s hope not.

Igår föll jag ner i en brassestol när jag kom hem och där låg jag till det att jag släpade mig in till tv:n och skulle se fotbollen hade jag tänkt. Jag slumrade fint till den, vaknade upp ordentligt till straffsparkarna för att sedan domna bort igen. Vaknade idag och det är faktiskt lite bättre än igår med halseländet men inte är det kul inte. Jag tror att AC:n är en aspirant på misstänkt när det gäller varför jag har ont i halsen. Jag är hopplös och drar på för fullt och njuter av den kalla härliga luften. I min gamle vite volvo finns det nämligen ingen AC och dessutom har något i värmesystemet pajat så nu släpper den ut varmluft lite som den vill. Inte kul när det är 25 grader varmt ute.

Hundträning har det inte blivit någon och inget lär det bli före tisdag. Får väl tänka som så att vila sig i form kan ju också gå. Tur jag är sjuk  nu och inte nästa helg när vi ska på turne i Sverigelandet.

Hoppas allt är väl med er och att ni njuter av Sverige när det är som bäst!

Skulle vara skönt med ett dopp men det är väl inte att tänka på antar jag, himla vekling//Gaston


Jag - vekling, ja lite faktiskt.

See you!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Krya på dig!! Vi hoppas att du snart är bättre, inget kul att va sjuk spec inte nu när det är så fint väder ute.



TASSAR

Fia & Siri

2009-06-27 @ 21:34:30
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/
Postat av: petra o greta

stackars dig som är sjuk!!!! Krya på dig!!! kram petra

2009-06-28 @ 17:27:50
Postat av: Marie och Emil

Hej! Tråkigt att du är sjuk1 Det är lurigt det där med AC. Det har vi oxå i våran nya bil (ja ja ny o ny men ny för oss iaf). Det är både på gott och ont. Hundträning har det inte blivit så mycket för mig heller de senaste dagarna, bara långpromenader och bad förståss. Har varit på Ulfs systers bröllop och festligheter i sammband med det. Hela helgen har bara svishat förbi. Dax för en ny arbetsvecka suck... Krya på dig! kram

2009-06-28 @ 20:11:00
URL: http://herrkrut.blogg.se/
Postat av: Agneta & Tyra

Vad jobbigt att vara sjuk nu i värmen!!!! Hoppas du blir piggare och att det går över fort. Det brukar ju dock hålla i sig ganska länge då man får det mitt i sommaren men vi får hoppas att det inte är så i ditt fall!



Jag har varit till frissan, shoppat kläder, bling bling och en klocka för att nämna några saker h ehee



Kram



Agneta



Ps Krya på dig nu! Ds /An

2009-06-29 @ 19:12:15
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Cissi

Jag försöker hålla mig uppdaterad med vad ni håller på med ute i Skärstad, men är utan internet när jag bor i borås, är för trött för att orka sitta vid datorn annars och nu är det också alldeles för fint väder för att sitta inne öht.

I helgen blev Lipton uppflyttad till klass 3 i agility, den högsta klassen minnsann, så nästa gång vi ses kanske du får träffa en riktig agilitysvamp! :P Inte riktigt iofs, men duktig är han.

Apporteringen går på sparlåga, jag behöver hjälp av expertis (läs dig) innan jag helt förstör min stackars förvirrade hund. Höstens prov känns låååångt borta, får se om jag kan vända det kanske.

Krya på dig! Och hoppas ni har det bäst!

Kram!

2009-06-29 @ 19:24:13
URL: http://www.hapenidi.se
Postat av: Fjällisarna

MENAR du att man får ont i halsen av AC ...NU har jag kört utan AC i hela mitt körkortliga liv & det är låååååångt, IMORGON ska jag äntligen åka & kolla bil MED AC ;) så läser man här att mattar kan bli sååå hängiga av den svala sköna luften ..hm... kanske en snödriva på skallen istället dåddå! ;)



Krya på sig!

Kram från oss i nordligaste delen av Sweden

2009-06-29 @ 22:04:54
URL: http://sussan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0